Mit tud csinalni ha nem fizetek?
Figyelt kérdés
7evig laktam alberletben egy helyen,es most felmondtam,egy honap felmondasi idovel.az elozo honapot meg kifizettem,az utobbira meg van 2havi kaucio.de most a tulaj szerint az elszamolasnal eleg sok penzt kell meg kifizetni pluszba.en meg megmondtam hogy nem fizetek,nehogymar meg 2honapig fizessek amikor eljottem onnan.fel tud jelenteni emiatt?azt hozzateszem hogy nem adozott utanam.2016. jún. 10. 14:34
11/11 A kérdező kommentje:
nincs a szerzodesbe hogy felhasznalhatja lelakasra a kauciot.csak annyi van a szerzodesbe hogy kapott 2havit.
2016. jún. 10. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!