Gulyó kérdése:
Ha robogóval (rendszám nélküli) nem fizetek benzinkúton, mit tudnak csinálni?
Figyelt kérdés
Gondolom utánam futkosni nem fognak, hiszen csak alkalmazottak, nem érdekli őket. Mi lesz ha nem fizetek?2014. nov. 11. 18:03
1/11 anonim válasza:
Utánad futnak. Ne hidd hogy nem érdekli őket. Egyébként a rendőrségnek bejelentenék. Kamera felveszi, a színéről és a tipusárol keresni kezdenének a motort.
2/11 A kérdező kommentje:
És utána, ha mondjuk megtalálnak akkor mivel indokolnak? Hogy ugyanolyan tipusu a motor és ugyanolyan a bukósisakod? Mert szerintem ez kevés..
2014. nov. 11. 18:09
3/11 anonim válasza:
Sőt, utánad mennek kocsival. Egy ilyen tolvaj cigányt látnék, én ajánlanám fel, hogy ugorjon be mellém a kutas és elkapunk. És amit akkor kapsz, azt nem köszönöd meg.
4/11 A kérdező kommentje:
Mit cigányozol? xd Csak érdeklődtem.
2014. nov. 11. 18:11
5/11 anonim válasza:
Ha már ez jár a fejedben, megérdemled a fenti, pejoratív jelzőt.
6/11 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon hülye felfogásod van, és rendkívül rosszul ideologizálod meg ezt a dolgot, kedves utolsó válaszoló. A kérdezés nem szégyen, láttunk már ettől szerintem klasszisokkal kiborítóbb kérdéseket is.
Kérdező: már hogyne érdekelné őket? :D Őket vennék elő. Szerinted olyankor ki fizetne?
Utánad mennek, és nagy valószínűséggel utol is érnek, aztán - mivel a kamera bizonyíték - kihívnák a rendőrséget.
Ha nem érnek utol, akkor meg kerestetni kezdenek rendőrrel, haverral, bárkivel.
7/11 anonim válasza:
Első vagyok, egyébként én is utánad mennék.
8/11 anonim válasza:
Lehet hogy semmit, de ne csináld! Levonják az alkalmazottól. Már csak ezért is érdekli őket. Amúgy se keresnek jól, ne akarjál tőlük még elvenni.
10/11 anonim válasza:
Még ha elméleti szinten is megy a kérdés de akinek nem telik 3 liter benzinre az tényleg járjon gyalog vagy biciklivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!