Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha robogóval (rendszám nélküli...

Gulyó kérdése:

Ha robogóval (rendszám nélküli) nem fizetek benzinkúton, mit tudnak csinálni?

Figyelt kérdés
Gondolom utánam futkosni nem fognak, hiszen csak alkalmazottak, nem érdekli őket. Mi lesz ha nem fizetek?

2014. nov. 11. 18:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Utánad futnak. Ne hidd hogy nem érdekli őket. Egyébként a rendőrségnek bejelentenék. Kamera felveszi, a színéről és a tipusárol keresni kezdenének a motort.
2014. nov. 11. 18:07
 2/11 A kérdező kommentje:
És utána, ha mondjuk megtalálnak akkor mivel indokolnak? Hogy ugyanolyan tipusu a motor és ugyanolyan a bukósisakod? Mert szerintem ez kevés..
2014. nov. 11. 18:09
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Sőt, utánad mennek kocsival. Egy ilyen tolvaj cigányt látnék, én ajánlanám fel, hogy ugorjon be mellém a kutas és elkapunk. És amit akkor kapsz, azt nem köszönöd meg.
2014. nov. 11. 18:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Mit cigányozol? xd Csak érdeklődtem.
2014. nov. 11. 18:11
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha már ez jár a fejedben, megérdemled a fenti, pejoratív jelzőt.
2014. nov. 11. 18:13
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg nagyon hülye felfogásod van, és rendkívül rosszul ideologizálod meg ezt a dolgot, kedves utolsó válaszoló. A kérdezés nem szégyen, láttunk már ettől szerintem klasszisokkal kiborítóbb kérdéseket is.

Kérdező: már hogyne érdekelné őket? :D Őket vennék elő. Szerinted olyankor ki fizetne?

Utánad mennek, és nagy valószínűséggel utol is érnek, aztán - mivel a kamera bizonyíték - kihívnák a rendőrséget.

Ha nem érnek utol, akkor meg kerestetni kezdenek rendőrrel, haverral, bárkivel.

2014. nov. 11. 18:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok, egyébként én is utánad mennék.
2014. nov. 11. 19:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy semmit, de ne csináld! Levonják az alkalmazottól. Már csak ezért is érdekli őket. Amúgy se keresnek jól, ne akarjál tőlük még elvenni.
2014. nov. 11. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:
rádküldik a TEK-et!
2014. nov. 11. 21:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Még ha elméleti szinten is megy a kérdés de akinek nem telik 3 liter benzinre az tényleg járjon gyalog vagy biciklivel.
2014. nov. 11. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!