Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Benyelte a bevont kártyát az...

Benyelte a bevont kártyát az ATM? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Véletlen rosszat tettem bele az ATM-be kiírta h bevont kártya és vissza se adta, majd beraktam a jót és minden ment simán tudtam pénzt is felvenni, de idegesít.

Normális dolog ez, tudom h nem aktív a kártya, de nem kéne visszakapnom?? :O

2016. jún. 8. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne visszakapnod? A kártya a bank tulajdona. Rá is van írva. Jut eszembe... Tudsz olvasni?
2016. jún. 8. 08:24
 2/6 A kérdező kommentje:

tudok.

azt is tudom h inaktív de ilyen tapasztalatom, nem volt még és nem tudtam h ez mennyire normális, szokványos, vagy bankfüggő.

Csomó régi kártyám megvan még.

Nem értem miért így kell reagálni.

2016. jún. 8. 08:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert eleve hülye a kérdés. Mi az hogy mi a teendő? Nincs semmi teendő. Azért van meg másik régi kártyád, mert azt nem raktad be automatába.
2016. jún. 8. 08:35
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

Ha új kártyát kapsz, akkor ott áll a levélben, hogy az előzőt nem kell semmisíteni, szét kell vágni a mágnescsík mentén hosszában. illetve ha csipes akkor azt is szét kell vágni.

Attól mert inaktív, az adataid még rajta vannak, szóval ha elhagyod simán leszedhetőek róla.

amúgy meg mi a fenének hordasz magaddal inaktív kártyát??? o.o

2016. jún. 8. 08:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy inaktív, bevont kártyát benyelt az automata - ez teljesen normális, ez a dolga.

Régen le kellett adni az OTP-ben a lejárt kártyát és ott érvénytelenítették - most az automata bevonta.

De tényleg, mi a problémád azzal, hogy bevonta?

Miért kéne visszakapnod? Nekem az ügyintéző szó szerint azt mondta egyszer, hogy nyugodtan dobjam ki - na, én meg azt nem mertem :D

(persze tudom, hogy úgysem tudja senki használni - szóval emiatt nem kell lepontozni, hogy milyen hüle vagyok :D )

2016. jún. 8. 08:55
 6/6 A kérdező kommentje:

nem probléma felfogtam csak először megijedtem hogy én csináltam rosszul valamit.

Nemrég lett inaktív amúgy és elfelejtettem kivenni a tartóból :P

De akkor megnyugodtam..

2016. jún. 8. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!