Benyelte a bevont kártyát az ATM? Mi a teendő?
Véletlen rosszat tettem bele az ATM-be kiírta h bevont kártya és vissza se adta, majd beraktam a jót és minden ment simán tudtam pénzt is felvenni, de idegesít.
Normális dolog ez, tudom h nem aktív a kártya, de nem kéne visszakapnom?? :O
tudok.
azt is tudom h inaktív de ilyen tapasztalatom, nem volt még és nem tudtam h ez mennyire normális, szokványos, vagy bankfüggő.
Csomó régi kártyám megvan még.
Nem értem miért így kell reagálni.
Ha új kártyát kapsz, akkor ott áll a levélben, hogy az előzőt nem kell semmisíteni, szét kell vágni a mágnescsík mentén hosszában. illetve ha csipes akkor azt is szét kell vágni.
Attól mert inaktív, az adataid még rajta vannak, szóval ha elhagyod simán leszedhetőek róla.
amúgy meg mi a fenének hordasz magaddal inaktív kártyát??? o.o
Egy inaktív, bevont kártyát benyelt az automata - ez teljesen normális, ez a dolga.
Régen le kellett adni az OTP-ben a lejárt kártyát és ott érvénytelenítették - most az automata bevonta.
De tényleg, mi a problémád azzal, hogy bevonta?
Miért kéne visszakapnod? Nekem az ügyintéző szó szerint azt mondta egyszer, hogy nyugodtan dobjam ki - na, én meg azt nem mertem :D
(persze tudom, hogy úgysem tudja senki használni - szóval emiatt nem kell lepontozni, hogy milyen hüle vagyok :D )
nem probléma felfogtam csak először megijedtem hogy én csináltam rosszul valamit.
Nemrég lett inaktív amúgy és elfelejtettem kivenni a tartóból :P
De akkor megnyugodtam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!