Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Egy ATM benyelte a kártyám,...

Egy ATM benyelte a kártyám, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Pin kódot jól írtam, legalábbis ha nem, ak próbálkozhattam volna ugye többször de itt kapásból elszedte a gép

pénz annyi volt rajta,

és a kártya sem járt még le.

az sms viszont érkezett, e-bankon pedig ma néztem az átlagom és az nem változott (szerencsére) mert ugye pénzt sem kaptam ki :D

Az egyetlen gond, h más bank atm-jét használtam.

Vettem már le más atm-ről, de nem ettől a banktól.

Ma visszamentem bizt. őr azt mondta nem tud mit csinálni akik kezelik majd vmikor jönnek és vagy beszüntetik vagy jobb esetben kiküldik...

Tudok vmit csinálni h inkább az utóbbi legyen? :D

saját bankomban sem igen tudtak mást mondani

2011. ápr. 15. 20:24
 1/5 Silber ***** válasza:
Nekem is volt, hogy benyelte a kártyám. Szerencsére épp egy bankban volt található az automata, így megkérdeztem, hogy mi a teendő. Megmondták hogy lesz feltöltés, és másnap reggel menjünk be érte a bankfiókba. Ha maga a bankod nem mondott mást mint a biztonsági őr, akkor nem tudsz mit tenni.
2011. ápr. 15. 20:41
 2/5 anonim válasza:
100%
Én is csak azt tudom javasolni, hogy meg kell várni a köv. feltöltést, ugyanis akkor hivatalból ki kell venni az automatában lévő kártyát ill. kártyákat, ezeket továbbítják a kártya központ felé, majd a számlavezető bankhoz. Tehát várni kell!!!
2011. ápr. 15. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:

hívd fel az automatán lévőszámot és kérdezd meg mikor töltik. akkor visszakaphatod.

Különben a bankok más bankokkártyáit kapásból érvénytelenítik és úgy küldik vissza,tehát várhatsz 2 hetet az új kártyádra

2011. ápr. 15. 21:35
 4/5 A kérdező kommentje:
hm utcsó tényleg jó ötlet, a gond, hogy most hétvégén nem vagyok fent az adott városban , így hétfőig mindenképp várnom kell a telefonnal , már csak izgulni kell, h addig ne cseréljék ki. :S :D
2011. ápr. 15. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:
többi választ is köszönöm
2011. ápr. 15. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!