Mennyi a türelmi idő? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Van egy függőben lévő DHK-s tartozásom, amely eddig a napig volt felfüggesztve a végrehajtónál.Engedélyezték a 24 havi részletfizetést,de viszont a DHK nem jelentette azokat az összegeket amiket a Hálozat alapítvány utalt(össz. 300 ezer ft-ot), mert még mindig az eredeti összeget látja, úgy meg se én, sem a végrehajtó nem akarta megkötni a részlet fizetést.Végrehajtó után elmentem a DHK-hoz akik azt mondták küldenek faxot(v levelet) az aktuális egyenlegről és a befizetett összegről.Kérdeztem a végrehajtót, hogy akkor megfogják indítani az eljárást(inkasszózást) ha ma még nem megyek vissza?Azt mondta 7-én még nyugodtan mehetek megkötni a részlefizetést, nyilván addig nem csinálnak semmit, de azért én tartok ettől, ha lejár ma éjfélkor a felfüggesztés és újra indul a végrehajtás, mikorra inkasszóznák a számlám?Az a baj, ha ne adj isten hétfön inkasszóznak, akkor 8-ára nem oldják fel(legalább 1 hét, mire a bankhoz odaér a levél, stb.)és hiába kötöm meg a részletfizetést, ha utána júniusban nem tudom fizetni a részletet.Gondolom a vh nem mondta volna, hogy mehetek jöv kedden is, ha közben újra indítja akár holnap a folyamatot, nem?Előre is köszi a választ!2016. máj. 31. 13:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!