Egy dolgot meg akarok rendelni az intermeten többi len.!?
Figyelt kérdés
Na szóval arról lenne szó hogy még szeretnék rendelni egy órát egy külföldi oldalról, az óra 21$ ba kerül úgy szeretném meg rendelni hogy akkor fizetem ki mikor még kapom a cuccot itt a kérdés. Nekem az óra árát dollárba kell ki fizetnem,a postásnak,vagy magyar pénzbe ès,ők váltjàk át?2015. ápr. 18. 15:30
1/12 A kérdező kommentje:
Válaszokat előre is köszi. Helyesírásért bocsi. Xd
2015. ápr. 18. 15:33
2/12 Koplárovics Béci válasza:
Külföldről nem fogsz utánvéttel vásárolni. Legfeljebb olyan környező országból, ahol vannak olyan cégek, akik kifejezetten szállítanak így Magyarországra: pl Szlovákia (DVD-k), Románia (pl emag.hu).
3/12 A kérdező kommentje:
ezen a "Geek" oldalon vagyok és nm kér semmi hitel kártyát stb
2015. ápr. 18. 16:47
4/12 A kérdező kommentje:
Vagxis bank kártya stb
2015. ápr. 18. 16:50
5/12 anonim válasza:
linkeld be, mit akarsz megvenni!
6/12 A kérdező kommentje:
Bocsi nm tudom be linkelni mert ez az oldal telefonra van le töltve így nm tudok linkelni
2015. ápr. 18. 19:56
7/12 anonim válasza:
okostelefon néha okosabb, mint a használója... <facepalm>
8/12 A kérdező kommentje:
Jolvan meg esik.. Xd na de most röviden ha xy dollárba kerül amit meg akarok venni utánvétellel akkor dollárba kell fizetnem vagy magyar Ft be?
2015. ápr. 18. 20:04
9/12 anonim válasza:
mit nem értesz azon, hogy nem lehet utánvéttel rendelni?
10/12 A kérdező kommentje:
És akkor hogy utálják előre?
2015. ápr. 18. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!