Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni hogy egy...

Honnan lehet tudni hogy egy broker valoban stp?

Figyelt kérdés
Én csak olyan brokercéggel szeretnék szerződést alá irni aki nem használ dealing desk rendszert és nem a broker cég ellen játszok azaz egyböl kikerül a piacra a kötéseim..honnan tudom ezt megállapitani? mert kibogoztam már ezt az egészet de arra még nem kaptam választ hogyan szürjem ki és tudnátok e ilyen magyar broker céget ajánlani?
2016. máj. 29. 20:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Van aki így hirdeti, és annak az ára jóval borsosabb is, de én is ezen gondolkodtam, hogy ezt ki ellenőrzi?
2016. máj. 29. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
ENC brokerek kozott keresgelj, kisebb cegek mar 5-10K USD korul is nyitnak neked szamlat.
2016. máj. 30. 07:40
 3/3 A kérdező kommentje:
de ezt honnan tudom? mert sokan irják és mégsem igaz honnan tudom biztosra hogy nem market maker és nem dealing desk?
2016. máj. 30. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!