Hogyan lehetek bróker?
Amit az első mondott és sok-sok tanulással + tehetséggel.
Ha olvastál róla, akkor gondolom sejted, hogy ehhez kell egy bizonyos embertípus. Én tuti nagyon megilletődnék, ha annyi pénz függne tőlem, de valószínűleg nem csak én, hanem a diplomás közgazdászok egy igen jó része is így érezne.
Csak nem megnézted a sall street farkasát?
Tégy egy szívességet, és az independence day-t hagyd ki.
Mi szükség van ma már brókerre? Nincs pénzed arra, hogy magadnak kereskedj és az én pénzemmel hazárdíroznál? A brókernek nem számít nyerek-e vagy veszítek, ő megkapja a jutalékát. Nem bíznám a pénzem ilyen emberre.
e.
Mindig is üzletember akartam lenni..
Egyszer kb 7 éves koromban apámtól kaptam egy ezrest...elmentem egy nagykereskedésbe vettem rajta öt chipset és a suliban 400-500 ért adtam tovább.
Lehetséges, hogy okoskodunk, de hogy téged sem az eszedért fognak elrabolni "brókerkém" az is biztos..
Azzal a fene nagy intelligenciáddal még arra sem voltál képes, hogy utánanézz önerőből annak, hogy miként is folyik egy ilyen "képzés"
De tudod mit, segítek..csak mert én okoskodok, elárulok egy titkot, amit minden bróker ideje korán megtanul: HASZNÁLD A GOOGLET B+!!!
De ezzel nem válaszoltál a kérdésemre kérdező. Mi szükség van ma brókerre, amikor bárki nyithat egy számlát a számítógépe előtt, feltölti pénzel az egyenlegét és már kezdheti is a kereskedést?
Pont, hogy te maradsz örökre senki, mert nem haladsz a kórral, egy kicsit lemaradtál. Láttad valahol, hogy milyen jó is brókernek lenni. Nézzük: azt állítom magamról, hogy f*asza kereskedő vagyok, aki tudja mikor milyen irányba vegyen fel pozíciót és milyen pénzügyi termékre. Ezt a szöveget eladom x embernek, aki nekem adja a pénzét, hogy azzal kereskedjek. Én ebből k*urva gazdag leszek.
Csak akik nem akarnak csóró fizikai munkások lenni, azokban felmerül a kérdés, ha te annyira f*asza kereskedő vagy, miért nem saját pénzzel kereskedsz és miért nem magadnak keresel pénzt, miért elégszel meg a jutalékkal amit tőlem kapsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!