Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig tart a Pennybe az...

Meddig tart a Pennybe az akció? Még a mai nap, azaz csütörtökön tart vagy tegnapig, azaz csütörtökön már az új akció van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meddig tart a Pennybe az akció?

Még a mai nap, azaz csütörtökön tart vagy tegnapig, azaz csütörtökön már az új akció van?

Köszönöm, ha válaszoltok!

2016. máj. 19. 13:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyisd ki az akciós újságot, és nézd meg. Bármeddigtől bármeddig tarthat egy akció. Olyan is van, amelyik csütörtökig tart, és olyan is, amelyik szerdáig vagy keddig vagy vasárnapig.
2016. máj. 19. 13:41
 2/4 anonim ***** válasza:

De hogy örüljjé, itt a reklámújság, a lapok tetején van a dátum, mi mikortól meddig akciós

[link]

2016. máj. 19. 13:42
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos nincs akciós újságom, de megtaláltam itt a neten:

[link]

Sajnos minden termékük tegnapig szólt, pedig most tényleg jó dolgok voltak benne.

2016. máj. 19. 13:47
 4/4 anonim ***** válasza:

A Pennyben mindig csütörtökön van váltás (az egy hetes), az újság is csütörtöktől érvényes, de azon belül valóban van olyan, hogy csütörtöktől szombatig, csak hétvégi, hétfőtől szerdáig, stb.

A neten nem mindig frissül - legalábbis pár hónapja jártam úgy, hogy nem figyeltem a dátumot és kiderült, hogy az egész múlt heti akciós újság volt fent. Még mielőtt ezért valaki lehúzna - nem én találtam ki, még a Penny-s dolgozó is mondta, hogy ott nem mindig friss.

2016. máj. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!