Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nektek is van szemétláda...

Paradicsom31 kérdése:

Nektek is van szemétláda főnökötök?

Figyelt kérdés

Én másfél hónap múlva felmondok. Csúnyán beszél velem, ordít, majdhogynem k.vaanyáz.. be se jelentett, fél éve ígérgeti..

Nektek volt ilyen főnökötök?

2016. máj. 14. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Most mind nagyon egyutterzunk veled.
2016. máj. 14. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Én azt mondom, hogy aki fél éve várja a változást és ilyen hiszékeny az igéreteknek, amikor amúgy is tudja, hogy a főnöke egy fsz, az meg is érdemli... oké, hogy kell a pénz, de nem attól kell félni hogy nem kapsz munkahelyet, hanem kihasználni az időd és lehetőségeidet és addig keresni a megfelelőt, amíg meg nem találod. Ha fél éve az új és kellemes helyen lennél, ahol talán felfelé is lehet haladni, nem lenne jobb? Ha meg nem találsz munkát a jelenlegi végzettségeddel, akkor képezd tovább magad, mert neked kell alkalmazkodni a munkaerőpiachoz.
2016. máj. 14. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyenem nekem is volt . Ha félévet eltöltöttem volna ott, vele valószínű én is kva anyáztam volna előbb vagy utóbb , aztán toltuk volna sztereóban .
2016. máj. 14. 18:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Volt. De engem nem zavart, én sokkal nagyobb gané voltam, kötélidegekkel. Ő adta fel hamarabb :D
2016. máj. 14. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Elvoltam itt, mert ritkán láttam, ezért tűrtem ennyit :D én is kötélideggel, de most már elegem lett, jövő hónapban felmondok :D
2016. máj. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!