Ezért akart sok fiatal gyorsan sok pénzt kevés munkával?
"Ezért akart sok fiatal gyorsan sok pénzt kevés munkával?"
Nem, ez előtt is sok pénzt akartak keresni az emberek és sikeresek lenni, legalábbis a nagyrészünknek ezt jelenti a siker (persze sok más dolog is van, de még is a vagyoni helyzetre használják legtöbbször). És honnan gondolod hogy mindenki kevés munkával akarja megszerezni, vagy mi köze ennek az egésznek az állításod másik feléhez? Persze vannak akik nem akarnak dolgozni érte, de nem csak a közösségi média tehet róla, aki nem akar dolgozni így se úgy se fog.
"Többnyire természetesen a szüleik pénzből."
Az ilyen embereket gyűlölöm, akik képesek még egy gyerekre is irigykedni, mert annak jobb a telefonja mint nekik. Persze ilyenkor jön az, hogy elkezdi magát nyugtatgatni az ilyen ember, hogy biztos a szülei pénzén meg stb, ahellyett hogy rájönne, hogy ő nem ért el még szart se az életébe 3x-4x évesen, egy rendes telefont képtelen venni. De ha nekik lesz gyerekük, akkor remélem még kenyeret se fognak, adni a neki. Mert ugye, hogy a hülye felfogás, hogy nem dolgozott meg érte meg stb. és társai...
Mielőtt látatlanba ítélkezel tudok neked konkrét embert mutatni, aki mellesleg egyidős vele. Míg én leérettségiztem, szakmát tanultam, ő egyik gimiből a másikba bukdácsolt. Szerintem a 12 osztályt se végezte el. Amiért jutalmul egy több tíz milliós vállalkozást és egy ilyen árkategóriás autót is kapott. (amit azóta már lecserélt természetesen)
Szóval tudom, én rohadjak meg, hogy böki a csőröm a világ igazságtalansága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!