Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Közös projektek és startupok...

Közös projektek és startupok diákoknak?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy milyen jó lenne ha lenne pár diáktársam, akikkel új projekteket valosíthatnánk meg, főleg számítástechnika startupok világa. Tele vagyok ötletekkel, Budapest és környékéről nincs esetleg pár vállalkozó szellemű fiatal? Írjatok bátran!

2016. máj. 5. 21:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon kepben lehetsz, ha "zámítástechnika startupok világa" erdekel, es nem magyar szakforumokon kerdezoskodsz. Ja, hogy azokrol elhajtanak, mint a bena gyereket a focimeccsrol, mert ingyen senki nem fogja leimplementalni azokat a vilagmegvalto otleteidet? Ciki.
2016. máj. 5. 22:41
 2/3 anonim ***** válasza:
ötlete mindenkinek van, közösködni senki nem akar.
2016. máj. 6. 12:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Miröl beszélsz? Milyen ingyen? Istenem. Ez a magyar mentalitas. A kerdesem az volt, hogy valaki akinek van egy kis ismerete nincs-e kedve kozos projekteken dolgozni? Kivancsi vagyok mit erzel ilyenkor. Szanalmas de tenyleg
2016. máj. 6. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!