Lottoland oldalról vélemények?
Figyelt kérdés
eurojackpot-ot esetleg játszott itt valaki?
Elvileg hivatalosa oldal, ugyanannyiért lehet online játszani/sorsjegyet tölteni mint ha az árusító helyenekn vennénk..
650 ft egy játék...
Megéri ez?
2016. máj. 6. 13:36
31/47 anonim válasza:
SENKI NE dőljön be a küldött hazug e-maileknek, nyereményeknek, PR-nyálazásoknak, a Lottoland-kedvezményeknek, mert totál megbízhatatlanok!!!
32/47 anonim válasza:
Nagyon jó oldal és MEGBÍZHATÓ! Az előttem levő buta emberek meg ne jatszanak, ha nem tudnak..pacsi 2 milla ki utalva..
33/47 anonim válasza:
SENKI NE dőljön be a küldött hazug e-maileknek, nyereményeknek, PR-nyálazásoknak, a Lottoland-kedvezményeknek, mert totál megbízhatatlanok!!!
34/47 anonim válasza:
Nevetséges! Csak ajánlani tudom az oldalt, a Lottoland nagyon jó és megbízható oldal! Többször utaltam már ki pénzt és jé! Mind megkaptam :)
35/47 anonim válasza:
A 34-es versenyző agitál...
A valóság meg az, hogy a kis pénzeket általában kifizetik, a nagyokat meg elkavarják!!!
36/47 anonim válasza:
2 millió nem kispénz és ki lett fizetve #32
37/47 anonim válasza:
Olvasd végig elejétől a kérdéseket, aztán lelkesedj!
Én sem tudok jót írni róluk, mert nekem is "parkol" ott némi pénzecském!
Ne akarj már beadni nekem olyat, aminek pont az ellenkezőjét tapasztaltam!
38/47 anonim válasza:
Mennyi pénz? Mert úgy tűnik fizet
40/47 anonim válasza:
Ez érdekes. Mit mondtak vagy válaszoltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!