Smart-digi. Net oldalról vélemények? Megbízható oldal?
Csak azért regisztráltam ide, hogy leírjam a tapasztalatom:
Csoporttársam mesélt régebben az oldalról (mert ő is nyert egy ipodot), megnéztem, megtetszett, regisztráltam én is, majd ezerrel nekiálltam licitálni egy iphone-ra. Számol vissza, hogy még 3 mp van, erre nyomok egy licitet és lefagy a szerver, így jó, hogy megnyeri előlem a "carika" nevű felhasználó.
Aztán ez a csoporttársam hiába nyert ám, mert isten tudja mióta vár. Az oldalról semmi reakció, hiába ír nekik.
Mi ez az oldal?!!
RÉSZLET A SZABÁLYZATBÓL:
"4. Termékek, aukciók és szabályok
4.3 A Licit megtételéhez szükséges bid vásárlás nem menti fel az aukció nyertesét a termék vételi árának megfizetése alól."
AZ OLDAL LEGALJÁN EZ SZEREPEL
"Ne fizess kétszer!
Regisztrálj ingyenesen, töltsd fel az egyenleged licitálásra jogosító kreditekkel és nyerd meg az aukciókat!
A terméket már a licitálásra jogosító kreditekkel megvásároltad amennyiben megnyersz egy aukciót, nincs további költséged, mint a hasonló aukciós portálokon, ahol még a termék aukción elért árát is ki kell fizetned."
(EZ MOST AKKOR MIT JELENT? MÉGISCSAK KELL FIZETNEM A KREDITEKEN FELÜL IS? ÉS HA IGEN, AKKOR HONNAN TUDOM, MENNYIT, HA NEM ÍRJA KI AZ ELÉRT ÖSSZEGET..!?)
Az hogy ne fizess 2x és már megvárásoltad a kreditekkel a terméket, kicsit érdekesen van folytatva azzal, hogy de még fizesd ki a nemtommilyen összeget.
Amúgy a KAPCSOLAT-ra kattintva, semmilyen adatot nem találtam az oldal üzemeltetőjéről. Csak annyit, hogy felhívhatsz egy brit +44-es számot panaszkodni.
Ez az egész egy lehúzás.
Én nem játszottam az oldalon, mert gyanakvó vagyok minden ilyen sz_arral kapcsolatban, de próbáltam írni nekik az ügyfélszolgálatos e-mailre, hogy adják ki az üzemeltető nevét, elérhetőségét... stb, és hogy mi alapján határozzák meg a vételi árat, konkret számítási példán keresztül... szépen megfogalmaztam az egészet, erre el sem lehet küldeni a címre. Biztos, mert egy automatikus gép küldi, nincs is ügyfélszolgálat.
Ti milyen címre írtatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!