Lottoland oldalról vélemények?
eurojackpot-ot esetleg játszott itt valaki?
Elvileg hivatalosa oldal, ugyanannyiért lehet online játszani/sorsjegyet tölteni mint ha az árusító helyenekn vennénk..
650 ft egy játék...
Megéri ez?
Nyilván semmi. Kíváncsi vagyok mit reagálnak arra amit írtam aztán következő 2 emailen belül küldök egy szìvhez szóló üzit "Nikolett"-nek (ha egyáltalán így hívják...)
Aztán törlés
Nem arról a 3000 forintról van szó hanem eleve.
Meg olyan hitelesnek tűnt... Guiness rekord stb... Amit el is hiszek hogy kifizettek meg lepapìroztak marketingből így még több embert be tudnak húzni
Gondolj bele: miből is léteznének, miből is élnének, ha nem a lenyúlásokból? A lottózás mindenütt állami monopólium!
Ők sem kapják olcsóbban a szelvényeket!
Akkor miből léteznek?
Csak azokból a nyereményekből, amiknek a kifizetését (a nyertes "hibája" miatt) nem áll módjukban kifizetni!
Semmi rálátásod nincs a működésükre!
Bolond, aki egy szavukat is elhiszi!
Jogos!
Furcsa is volt hogy ugyanannyiba kerül.
Na mindegy is
A Lottoland nem vesz szelvényeket sehonnan, ők gyakorlatilag egy fogadóiroda, ahol a lottószámokra fogadsz. Itt nincsenek valós lottószelvények.
Egyébként egyelőre nekem sem akarnak fizetni anak ellenére hogy minden adatot megadtam amit kértek.
NE DŐLJETEK BE NEKIK!
A NEKIK SZÁNT PÉNZT KÜLDJÉTEK NEKEM!
Én legalább megmondom, hogy semmit sem kaptok tőlem vissza a pénzetekért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!