Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nettó 70-100 ezer körül...

Nettó 70-100 ezer körül keresők!? Ti hogyan tudtok megélni?

Figyelt kérdés
Ötleteket, tippeket várok, mert hazaköltözöm hamarosan Magyarországra, és kb ennyit fogok keresni.
2016. máj. 2. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ötletek? Költözz vissza külföldre.

Ennyi pénzből itthon csak vegetálni lehet,még sokszor egy diplomás is ennyit keres itthon aki 4 évig gürcölt

2016. máj. 2. 20:40
 2/7 anonim válasza:
100%
Ha haza vágysz, akkor ne rémítsen el, de az életszínvonalból lejjebb kell majd adni. Keress ingyenes/olcsó hobbit :) Én mindig csak tervezgetek, aztán nem lesz semmi, de legalább a gépezés aránylag olcsó. Majd csak eltelik... ^^
2016. máj. 2. 21:05
 3/7 anonim ***** válasza:
2%
Simán meg lehet élni, ha az embernek reális vágyai vannak. Nekem az ismerősöm nettó 100-ból egy szobát bérel panel lakásban és még kocsira is futja neki. Csak a sok proli sír hogy nettó 100-ból nem telik egy teljes belvárosi lakásra, milyen magasak az albérlet árak...
2016. máj. 2. 21:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném hogy egy kis lakásom valószínűleg lesz otthon, szóval nem fogok albérletre szorulni.
2016. máj. 2. 21:10
 5/7 anonim válasza:
100%
Hogy valami hasznosat is írjak, ha albiba mennél, akkor Bp-et kb felejtsd el. Vidéki városokban talán találsz olcsóbbat, pl 30ezer + rezsi. Ha van hol laknod, és kajára elég max 30ezer(nincs pizza rendelés, meg ilyenek), nem jársz el sehova, nem piálsz, akkor talán még egy-két ruhát is tudsz venni magadnak, vagy éppen ami kell. Persze csak apránként. Azért mondom, keress olyan szabadidős elfoglaltságot, ami kijön havi 10-20ezerből. Végülis el lehet lenni, csak választanod kell egy, max 2 valamit, amire költesz havonta rendszeresen. Most ezt feltételezem, hogy van ilyen az életedben... bár van, akinek nincs hobbija. Unalmasan is lehet, esténként a tv előtt bealudva. Az tuti, hogy hitelt ne vegyél fel, akkor inkább menj vissza.
2016. máj. 2. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül sehogy. Persze egy szobát bérelve talán működne a dolog, de ennél azért nagyobb igényeim vannak, egyrészt mert meg akarom őrizni a házat, amit a nagyszüleim egész élete munkájának köszönhetek, másrészt kutyáim vannak, akiket nem tudnék egy szobában elhelyezni, már csak azért sem, mert nem egyszerű kutyás albérletet találni. Sokan ragadtak nagy házakban benne, mert kirepültek a gyerekek vagy mert meghaltak a családtagok, az én családtagjaim is meghaltak, apukám meg 10 éve nem akar dolgozni (szerencsére már nyugdíjas és amúgyis mindig az aktuális barátnőjén élősködik). Plusz a nagy házak, főleg ha nincsenek szigetelve, szinte eladhatatlanok. Ilyenkor jön az, hogy megélhetési k...ák leszünk: magyarul olyan kapcsolatokba is belemegyünk/fenntartunk, amit 19 évesen, tele ideával, gondoskodó családtagokkal körülvéve az ember be nem vállalt volna. Sokan élnek érdekkapcsolatban és tartanak fenn házasságokat azért, mert egyedül nem tudnak megélni. Ez van. Ezek közül sokan soha nem vallanák be, hogy a megélhetésért eladták a lelküket. Én is eladtam végső soron, első sorban a kutyáimért, nem magamért. Mások a gyerekért teszik meg ugyanezt.
2016. máj. 2. 21:23
 7/7 anonim ***** válasza:
91%
Hello Balázs.
2016. máj. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!