A vállalkozókat miért nem zavarja hogy a kínált fizetésből megélni se lehet a legtöbb esetben? Miért várnak el ezért maximális munkamorált?
Figyelt kérdés
a magyar vállalkozók pontosan olyanok mint a kínaiak meg az arabok. Simliznek a bejelentéssel, többet dolgoztatnak és kevesebb órát fizetnek ki.2016. máj. 2. 14:29
1/5 anonim válasza:
attól jobb lesz bármi is, hogy itt hisztizel, kedves Balázs?
2/5 anonim válasza:
Zavart, ezért kezdtem el vállalkozni alkalmazotti állás mellett, mikor hazamentem a munkából és nem sört vedeltem meg focimeccset néztem.
Sírás helyett lehet utánunk csinálni.
3/5 anonim válasza:
Pontosan ahogy utolsó mondja,vagy legyen olyan szakmád ami normálisan fizet és tudsz dobbantani.
sörözés és focimeccs helyett csináld utánuk,ennyi.
4/5 anonim válasza:
Balázska, írjál privátot! Beszervezlek egy jo kis gruppenszexbe, hátha lenyugszol végre...vagy, ha nem is, akkor se fogsz tudni pár napig leülni a számítógép elé, hogy hülye kérdéseket írogass....
5/5 anonim válasza:
Mivel a cél a "profit" ami nem a dolgozóknak megy az kvázi nem költség és az eredményt gyarapítja.
Úgy kell felfognod, hogy költségtényező vagy és ezt neki optimalizálni kell.
És amíg lesznek olyan emberek akik egy nettó 200 as munkát megcsinálnak nettó 120-ért addig az a munka 120-ból is kihozható, 80 meg a cégé marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!