Akik szidják a vállalkozókat meg a gazdagokat hogy nekik semmi dolguk egész nap, nem dolgoznak keményen, csak barátok kellenek hozzá azok miért nem lesznek vállalkozók?
Jó kérdés :-)
Én mondjuk az a fajta vállalkozó vagyok, aki majd egész nap dolgozik és mégsem vagyok gazdag :-( Majd leszek! :D - legalábbis remélem... :-) (tudjátok, a remény hal meg utoljára :D )
5-ös, nem minden vállalkozáshoz kell nagymértékű induló tőke. Aztán vannak, akik olyan bátrak, hogy a vállalkozás, jó ötlet érvényesítése érdekében eladják vagy kisebbre cserélik a házukat, lakásukat (ez nem én vagyok :D,én az 1-es vók )
Az alkalmazott és a vállalkozó között elsősorban az a különbség, hogy a vállalkozó mer, illetve szinte kötelező néha kockáztatni
#6 nincs mit eladnom. Alkalmazotti fizetésből nincs házam, nincs autóm, vagy egy laptopom, de az nem ér sokat + az kellene is a munkához. Akkor mit adjak el? A vesémet!
Én vállalkozásomhoz kell tőke, ami számításaim szerint alsó határa 1 millió! Ez magában foglal 1 gépet, 1 évnyi járulékot másodállásos katas-ként és 250e-et marketingre. És akkor az időtényezőt + 1 évnyi fizetést bele se kalkuláltam.
#7 persze, a haver...
én nem értek a disznópörzsöléshez, viszont máshoz igen, de az anyag és eszközigényesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!