Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Akik szidják a vállalkozókat...

Akik szidják a vállalkozókat meg a gazdagokat hogy nekik semmi dolguk egész nap, nem dolgoznak keményen, csak barátok kellenek hozzá azok miért nem lesznek vállalkozók?

Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 15:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%
Azt nem fogjuk megtudni, de azt igen, hogy a drága eszközei és gépei max. 150 000-be kerülnek.
2015. szept. 10. 21:22
 12/12 anonim ***** válasza:
32%

9-esnek:

"Én vállalkozásomhoz kell tőke, ami számításaim szerint alsó határa 1 millió! Ez magában foglal 1 gépet, 1 évnyi járulékot másodállásos katas-ként és 250e-et marketingre."

Persze, jó ndolog az előre tervezés, de szerintem már itt hibás a levezetés, a gondolkodás, mert kb. fél év után azért már ki kellene tudni termelni havi 25 ezer ft-ot a vállalkozásból, főleg mellékfoglalkozásúként!

Aztán, ha 300 ezret számolsz KATA-ra és 250 ezer a marketing, akkor 450 ezer ft a gép. Szerintem egy 450 ezer ft-os gépre 250 ezer marketinget tervezni aránytalanul magas költség (nem éri meg)... különösképp az internet világában, ahol másodpercek alatt eljuthatsz sokakhoz...

2015. szept. 10. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!