Interactive Brokers - kell ez nekem?
Figyelt kérdés
Max 2-3 milliónyi forintra szeretnék részvényeket vásárolni. Nem szeretnék "kereskedni", inkább hosszabb távra vennék részvényeket. IB vonzónak tűnik, de nem-e lövök túl a célon velük? Létezik-e IB-nél egyszerűbb vagy sokkal olcsóbb módszer arra, hogy magánszemélyként részvényeket (leginkább nagy multik, esetleg amcsi startupok) vásároljak?2016. ápr. 24. 21:26
11/11 Kokavecz Attila válasza:
nos,én nem sokat tudok az opciózásról de azt igen ha többet akarsz tudni az IB-ről ajánlom Gery-t az OpcioGuru.com oldalról.Ő azon kevesek egyike aki NEM lehúzni akar és igen is foglalkozik a tanulóival,igen magas szakmai szinttel.rengeteg cikke van a témáról amiket én magam is olvasok már jó ideje.
Csak is azért nem opciózok mert ahhoz túl csóró vagyok hogy számlát nyissak az IB-nél.. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!