Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Regisztrált állásleresők!...

Regisztrált állásleresők! Csak én nem kaptam ilyen papírt?

Figyelt kérdés

Megszűnt a munkaviszonyom, és voltam regisztrálni alláskeresőként.

Közben behívtak állásinterjúra, ahol elmondtam, hogy regisztrált álláskereső vagyok, és ők erről kértek egy papírt, amivel bizonyítani tudom. (Merthogy ők így kapnak kedvezményt), viszont nekem nincs ilyen papírom.

Azt hiszem valamilyen Hatósági bizonyítvány, amin rajta van, hogy Engem, ettől meg ettől a naptól nyilvántartásba vettek.

Kaptam egy csomó papírt, de ilyenem nincsen.

Ezt külön kell esetleg kérni?

2016. ápr. 24. 19:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt külön kell kérni. Nyilván kapsz egy papírt arról, hogy nyilvántartásba vettek, de ezt a hatósági igazolást, ezt úgy kell frisset kérni a Munkaügyi Központban.
2016. ápr. 24. 19:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Akkor holnap van egy utam.

És ezen amúgy csak ennyi van, hogy

Engem ezen a napon nyilvántartásba vettek, és még mindig benne szerepelek?

2016. ápr. 24. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:
A nyilvántartásba vételed napja szerepel rajta addig a napig bezárólag amíg ki nem kéred ezt a hatósági papírt, azaz a holnapi nappal bezárólag .
2016. ápr. 24. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!