Miért kaptam ezt az email a PayPaltól amikor nekem nincs is PayPal-om? Valaki regisztrált helyettem vagy mi ez?
Egyik sem. Ez egy adathalász spam. A paypal nem küld olyan emailt aminek ez az emailcíme amit a képen látunk.
Jelöld meg spamként, és nem kapsz többet ilyet.
+ 1 dolog. A te emailcímeddel senki nem tud regisztrálni, csak ha hozzáfér a mailedhez. Ezért ajánlatos gyakran cserélni a belépési kódot, és ne valami könnyen megfejthetőt.
Jaja, ez adathalász email, a PayPal azt ajánlja, hogy simán küldd tovább a spoof@paypal.com címre, és töröld az eredeti emailt. Szépen megköszönik neked, és ajánlanak pár biztonsági lépést.
Nekem decemberben volt 2-3 hasonló levél, így jártam el. Az adathalász emaileket pedig töröltem.
Amúgy arra figyelj, hogy a PayPal, ha megkeres, sosem kér semmilyen személyes adatot, és MINDIG A NEVEDEN SZÓLÍT, szóval nem "Hello PayPal User" és hasonlók.
Ha pedig reagáltál a kamu levélre, akkor minél hamarabb válts jelszót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!