Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Felmondási idő alatt jár a...

Felmondási idő alatt jár a prémium?

Figyelt kérdés

Nálunk úgy van, hogy december-május hónapra nézve jár a féléves prémium, amit június 15.én utalnak el.

Ennek a fél évnek a teljesítményét nézik, nézik azt, hogy táppénzen voltam e ebben a 6 hónapban stb, ennek tükrében dől el, mennyi a prémium.

Ha én mondjuk május 20.án felmondok, 30 nap felmondási időt letöltöm, tehát június 20.án hagyom ott végleg a céget, akkor szerintetek még jár a prémium?

Mert elvileg nem. Holott mivel ezt visszamenőleg adják miért ne járna?

Szerződésben erről semmi nincs.

2016. ápr. 17. 00:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű. Tök mindegy, hogy előtte mit csináltál, ha felmondasz, akkor már nem fognak téged megjutalmazni.

Miért ne járna? Azért, mert az csak azoknak jár, akik ott dolgoznak. Nem azért adják a prémiumokat, mert te olyan ügyes voltál 3 hónappal azelőtt, hanem azért, hogy ne is akarj onnan máshová menni.

2016. ápr. 17. 01:49
 2/4 anonim ***** válasza:
30%
Milyen jópofa emberke vagy te! :-)
2016. ápr. 17. 07:18
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Az JÁR, ami a szerződésedbe van (a a munkabéred). A prémium meg adható. Nyilvánvalóan nem fogják adni, ugyanis a prémiummal nem azt jutalmazzák, hogy milyen ügyes voltál tavaly, hanem arra ösztönöznek, hogy jövőre is legyél legalább ilyen ügyes. De mivel te jövőre nem leszel ott nincs miért...
2016. ápr. 17. 09:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát én azt hallottam, hogy sokan utólag bementek reklamálni akiknek pont így esett, és végül elutalták nekik, de nem tudom, végülis annyira nem is érdekel, csak szabaduljak innen :)
2016. ápr. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!