Budapesten mekkora jelenleg a munkaerőhiány?
A megbecsült,megfizetett alkalmazottak hosszabb távon sokkal nagyobb hasznot jelentenek,mint az egyszerű,kizsákmányolt,nem értékelt dolgozók.
Olyan bérért,amiből megélni alig lehet nem fogja törni magát az alkalmazott sem.
Miért törje,amikor ennyi fizetését találhat rengeteg más állást?
A kapitalizmus átesett a ló másik oldalára.A profit nagy részét az olcsó munkaerő jelenti.
Ha ez így megy tovább akkor majd az emberiség visszafog térni az önfenntartáshoz.(Öko falvak fognak épülni pl),és akkor majd a vállalkozó és elmehet végre dolgozni.
"Olyan bérért,amiből megélni alig lehet nem fogja törni magát az alkalmazott sem.
Miért törje,amikor ennyi fizetését találhat rengeteg más állást? "
Ezt a tőkések nem bírják felfogni!!!
# 20
Egy részről nyilván hazudsz, más részről pedig igen, elég nehéz elhinni, hogy 2 ennyire ostoba állat is van szabadlábon.
"Mindig nézegetem hogy pl az összes mekibe keresnek munkaerőt. Sőt, olyat is olvastam már hogy valami lakást is bérelnek a mekiseknek. Ennyire durva a munkaerőhiány?"
A fejedben.
"Azon mit csodálkoznak hogy senki nem akar minimálbérért dolgozni Budapesten a 50-60 ezres szobaárakkal?"
A fejedben.
"ezért nem tud megélni a melós?"
A MELÓS MEG TUD ÉLNI, TE S.ZAR SZEMÉT SZ.AR, DE TE NEM VAGY MELÓS, TE S.ZAR SZEMÉT S.ZAR...
"Semmilyen vad elképzelés nincs a fejemben. "
Dehogynem, megnyugtatlak.
"Hát sztrájkolni kéne a munkásosztálynak az fix!
Radikális béremelés kell."
:)
"zerintem is az a legnagyobb gond a kapitalizmussal hogy az emberek és a tőke túl önző. "
Nem 'szerinted is', hanem 'szerinted'. Már megint a hangokkal beszélgetsz a fejedben?
"Nem talált!
Nem vagyok azonos személy a kérdezővel.
Látom neked nehéz elhinni,hogy több ember is lehet ugyanazon a véleményen ellened."
Hát persze, hogy nem. Két test, egy lélek, egy IP cím.
"Olyan bérért,amiből megélni alig lehet nem fogja törni magát az alkalmazott sem.
Miért törje,amikor ennyi fizetését találhat rengeteg más állást? "
Tessék, menjen, fel is út, le is út... :)
RETTENETESEN szánalmas a saját magaddal folytatott monológod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!