Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten mekkora jelenleg a...

Budapesten mekkora jelenleg a munkaerőhiány?

Figyelt kérdés
Mindig nézegetem hogy pl az összes mekibe keresnek munkaerőt. Sőt, olyat is olvastam már hogy valami lakást is bérelnek a mekiseknek. Ennyire durva a munkaerőhiány?
2016. ápr. 9. 18:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
És azt hiszed ha fotelforradalmárkodsz a gyakorin akkor MO hirtelen felzárkozza azt a ~30 év gazdasági lemaradását, ami Ausztriával szemben van?
2016. ápr. 9. 20:27
 12/24 A kérdező kommentje:

Hát sztrájkolni kéne a munkásosztálynak az fix!

Radikális béremelés kell.

2016. ápr. 9. 20:35
 13/24 anonim ***** válasza:

Minimális pénzügyi intelligencia fejlesztés kéne inkább kötelezően mindenkinek.

Amennyi energiát belefeccöltél már itt abba, hogy fotelforradalmárkodj, abból kb. 2 szakmát is kitanulhattál volna, amivel duplázhatnád a béred. De te vagy a tipikus mintapéldája az igazi hülyének, aki csak hőbörög de semmit sem tesz, csak várja a sültgalambot.

2016. ápr. 9. 21:12
 14/24 anonim ***** válasza:

"Nem, nem erről van szó. Mert szemmel láthatóan meg tud, én nem látok éhező embereket az utcán haldokolni (mint mondjuk nem is olyan messze tőlünk Ukrajnában, hogy akkor szíriáról, a távol keletről és afrikáról még szót se ejtsünk...

Csak neked vannak vad elképzeléseid arról, hogy semmihez nem értő embereknek milyen életszínvonalon kéne élniük. Aki semmihez nem ért annak olyan életszínvonal jut, hogy tud enni, el tud menni orvoshoz és nem az utcán alszik. Ennyi és nem több. Minden ezen felüli extráért többet kell nyújtani.

"

Addig amíg ez a vad rendsze össze nem omlik,és kezdődik elölről az egész:))

Ki vagy te,hogy megmondd,hogy mi jár a "melósnak"?

És,ha a melósnak az nem elég,akkor minek dolgozik a nem melósnak?

2016. ápr. 10. 00:15
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Ezért nem kell a melósnak gyereket vállalni,majd a gazdagok befogják rabszolgának azt,akit akarnak.

Nekem soha nem lesz gyerekem.

Nem értem azok,akik még egyedül is nehezen élnek minek vállalnak gyereket?

Ebből élnek meg az ilyen 73%-osak,akik ugyanúgy napi 8 órát dolgoznak,csak ők több virtuális elismerést kapnak:D

(Egy semmihez nem értő diplomás,aki nem keres havi 200 felett,ezért nem jár neki semmi).

2016. ápr. 10. 00:18
 16/24 anonim ***** válasza:
23%

"Amúgy Balázska, az dolgozik ennyiért, akinek van hol laknia, viszont hozzád hasonlóan az ég világon semmihez nem ért és ezért nem tud jobb melót szerezni...

"

Tudom,csak az informatikusok és a mérnökök értenek valamihez,a többiek,akik meg 200 alatt keresnek ők nem értenek semmihez.

Ők azért születtek,hogy az informatikusok és mérnökök Hawaii-ra menjenek nyaralni évente 3szor:)

Akkor fog megbukni a kapitalizmus,majd ha a "semmihez nem értő" emberek annyian lesznek,hogy a zsarnokokat lelökik a magas lóról.

2016. ápr. 10. 00:22
 17/24 anonim ***** válasza:
35%

Pont az ilyen idióta felfogás miatt fog megbukni majd a kapitalizmus.

Pont azért,amiért a kommunizmus is megbukott,az emberi önzőség miatt...

2016. ápr. 10. 00:24
 18/24 A kérdező kommentje:

szerintem is az a legnagyobb gond a kapitalizmussal hogy az emberek és a tőke túl önző.

TÚlságosan üzleti alapú az egész.

Nevetséges.

Így nem lehet emberi rendszert csinálni, egy ilyen rendszerrel.

2016. ápr. 10. 00:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Most azt játsszuk, hogy 2 regről beszélgetsz saját magaddal? Kicsit se szánalmas, mit ne mondjak...
2016. ápr. 10. 07:35
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem talált!

Nem vagyok azonos személy a kérdezővel.

Látom neked nehéz elhinni,hogy több ember is lehet ugyanazon a véleményen ellened.

2016. ápr. 10. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!