Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek sikeres válalko...

Hogyan lehetek sikeres válalkozó? Hogy kezdte Stadler? 14/f

Figyelt kérdés

2016. márc. 25. 22:31
1 2
 11/16 anonim válasza:

Ezt nagyon helyesen, világosan megfogalmaztad!

Ott a pont!

2016. márc. 26. 09:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Köszi, 11-es :-)

Azért is fontos számomra ez a visszajelzésed, mert általában túlbonyolítom a dolgokat - de akkor most sikerült egyszerűen világosan leírnom :-)

2016. márc. 26. 09:24
 13/16 A kérdező kommentje:
Persze ,hogy nem rád értettem.Egyébként most bérlik az üzletet ,de nem tudom ,hogy mire lesz igény.Egy kávézón ,vagy egy ruha bolton gondolkoztam. Ki kértem a szüleim véleményét is ,hiszen mind a ketten vállalkozók és megkérdeztem tőlük mivan akkor ,ha valami frenchise céghez(pl.:Starbucks) becsatlakozok de aztmondták ,hogy teljesen átvennék az irányítást.
2016. márc. 26. 09:43
 14/16 anonim ***** válasza:
engedd el haver, 14 évesen még esélyed sem nagyon van felfogni a rendszert.
2016. márc. 26. 15:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem legeloszor csereld le a peldakeped! Stadlernek ugyan a vereben van a vallakozoi oszton, de sajnos "nem tanulta ki rendesen ezt a szakmat", ezert konnyen rossz iranyba vittek a korulotte emberek. Nem veletlenul kerult bortonbe tobbszor is.

Legyen inkabb mondjuk a Klapka a peldakeped, akinek nem csak a vereben van ez, hanem kepezte is magat, rengeteget tett azert, hogy most ott legyen, ahol van. De szamtalan ilyen ember van meg, akar Magyarorszagi viszonylatban, akar kulfoldon.

14 eves vagy, probalj meg olyan kozepsuliba menni, ahol van kozgazdasagi, penzugyi, szamviteli vagy marketing alapkepzes, majd 18 evesen ilyen iranyban tanulj is tovabb. Ezeket az ismereteket felhasznalhatod a vallalkozasodban.

Keress olyan szervezeteket akik segitik a fiatal vallalkozokat. Ezt akar mar most is! Van egy FIVOSZ nevu szervezet, akik peldaul minden ev oktobereben megszervezik a Fiatal Vallalkozok Hete rendezvenyt, ahol egy heten keresztul hallgathatod olyan vallalkozok eloadasait, akik sikerre vittek ceguket. Mindez tok ingyen van, csak jelezned kell elotte, hogy szeretnel menni.

2016. márc. 27. 01:28
 16/16 anonim válasza:
Gondolom innen mindenki akasztoi es mar a kezdetek ota szemelyesen ismeri Jozsi bacsit.
2016. júl. 17. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!