Egy perzsa-magyar perszonálunió Hasszán Rohani vezetésével mennyire lehetne sikeres?
(légyszíves, ha nem muszáj ne töröljétek, próbáltam a lehető legvisszafogottabban fogalmazni)
Az biztos, hogy a mostani helyzetnél nem lehet rosszabb, mivel pillanatnyilag a közel-kelet egyik legkíméletlenebb és gátlástalanabb államának vagyunk a gyarmata, mint azt Vona is elmondta.
A perzsa nemzet mindig is közelebb állt a magyarhoz, mint az izraeli, úgyhogy szerintem mindenképpen javulna közérzet.
Persze a független Magyarország lenne a legszebb dolog, de most ezt a két esetet vizsgáljuk, a jelenlegi izraeli fennhatóságot és a perzsát.
Én a perszákkal vagyok :)
Akkor költözz Iránba.
Beszállok a repjegyedbe.
"Hát én nem látom, hogy egy teokratikus iszlámra épülő állam, hogy áll közel a magyarokhoz."
Nem baj, majd Vona Úr és a Kuruc.info majd ezt is jól megmondja.
A perzsának semmi köze nincs a zsidóhoz.
A magyarhoz annál inkább.
Lásd: szkíta.
Én olyat is olvastam, hogy Szalamiszi csatánál és Thermopülénél úgy van leírva, hogy a görögök ellen perzsa és szkíta csapatok támadtak. (szktía lovasok).
És kik voltak a szkíták ,,gerince" ? A magyarok !
"Vona is elmondta"
Hat ha Vona elmondta akkor az biztos ugy is van!
Nem azt mondom, hogy hangosan visítok, de ez a kérdés feldobja a napomat.
Ha a válszra vagy kíváncsi, akkor semennyire. Ha kérhetlek, ne menj politikusnak.
Kezdjuk ott hogy nem lehetunk perszonalunio mert egyikunk sem monarchia.
Azonkivul ahhoz hogy "unio" legyen nem artana kozos hatar, ez meg nincs.
De azert remelem hogy komoly a kerdes, mert viccnek nagyon rossz...
DON'T FEED THE TROLL!!!
jó, mondjuk lehet, hogy ez tényleg egy agyhalott szélsőjobbikos, de szerintem csak troll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!