Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek sikeres válalko...

Hogyan lehetek sikeres válalkozó? Hogy kezdte Stadler? 14/f

Figyelt kérdés

2016. márc. 25. 22:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nincs általános recept. El kell adni az embereknek olyat amit megvesznek, és nyereségesnek kell magadat kihozni.
2016. márc. 25. 22:33
 2/16 anonim ***** válasza:
Ez a vérben van!
2016. márc. 25. 22:45
 3/16 anonim ***** válasza:
11%
14 évesen inkább azon gondolkozz milyen iskolai végzettséget tudsz megszerezni amivel valamire viheted.
2016. márc. 25. 22:47
 4/16 anonim válasza:
0%

Álmodik a nyomor! :D

Ha csak hírnevet akarsz szerezni, hogy emiatt bukjanak rád a ribik, akkor jobb, ha bele sem fogsz a dologba!

Nem így kell azt felfogni, hogy "Sikeres vállalkozó akarok lenni!"

Tudod,mi felelősséggel jár az ilyen szakma???

Tudod mennyi pénzt kell befektetni egy jól működő, "sikeres" vállalkozásba???

Gondolkozz csak el!

2016. márc. 25. 22:58
 5/16 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy egy sikeres vállalkozóval beszélgess, gyakorikérdéseken honnan tudnák? :D
2016. márc. 25. 23:13
 6/16 anonim ***** válasza:
47%
Először is úgy, hogy megtanulsz helyesen írni.Másodszor csak hirtelen fellángolás ez a részedről, pontosan ugyanolyan mint nálam, amikor 8 évesen a Van Damme filmek után én is rohadt erős karate-bajnoknak néztem magam.Menjél csicsikálni szépen, holnapra úgyis elmúlik.
2016. márc. 25. 23:38
 7/16 anonim ***** válasza:
63%
Stadler Józsira gondolsz? Aki most jött ki a börtönből? Hát mondhatom, sikeres maffióz... köhöm vállalkozó.
2016. márc. 26. 01:28
 8/16 anonim ***** válasza:

Még van rá 4 éved, hogy kitaláld - ugyanis vállalkozóit csak 18 év felett lehet kiváltani.

Addig meg tanulj, hogy kereskedelmet, meg írd be a neten, hogy sikeres vállalkozó és olvass sokat.

Mondjuk számomra még véletlenül sem Stadler a sikeres vállalkozó - ilyen siker nekem nem kéne.

viszont sikeres vállalkozó számomra a Ustream csapata, a Prezié, stb. Jó, igaz, ők nem menő kocsikkal járnak, "csak" értéket teremtettek :-)

2016. márc. 26. 07:56
 9/16 A kérdező kommentje:
Induló tőke van ,de természetesen nem a szüleimre akarok csak támaszkodni.17-18éves koromban örökölni fogok egy üzletet egy forgalmas helyen és ott akarom elkezdeni.Az ezutáni dolgok után próbáltam érdeklődni pl. , hogy inkább hitelből vegyek több üzletet ,vagy önerőből? De látom itt csak ilyen begyepesedet idióták vannak akik senkinek sem akarnak jót.
2016. márc. 26. 08:17
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, nagyon remélem, hogy ezt nem rám írtad, 8-as vagyok, mert meg találok sértődni... :D

Ha 18 évesen örökölni fogsz egy üzletet, akkor előbb azt vedd át, bele kell jönnöd előbb az üzletvezetésbe, kereskedelembe, s csak utána kezdj el bővíteni, de akkor is csak úgy, ha van rá igény. Sokan úgy buknak bele a vállalkozásba, hogy túl korán kezdenek el bővíteni.

Az a helyzet, hogy az, hogy most van egy jól menő üzlet, az abszolút nem garancia arra, hogy ez 4 év múlva is így lesz - annyira gyorsan változik a világ.

2016. márc. 26. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!