200000 Ft-t hogyan szerezhetnék 15 évesen?
nagyon szükségem lenne rá, azt hagyjuk, hogy miért
és légyszi ne irjatok olyat h raboljak, meg stb.
legálisan!
és bunk0' megjegyzéseket sem kérek.
jó lenne egy nyár alatt megszerezni.
21:54 olyasmi volt már h fizettek a jegyekért.
aztán eléggé "adósak" voltak. és sosem kaptam meg...
kb. nyár végéig kellene a pénz, akár délutánonként suli
után is vállalnék munkát. eladni meg nemtudok mit xD
max 1 processzort xD az meg csak 15ezret ér mer kaki.
21:42: adatbevitel. nem zavarna ha kellene pár hónapig
csinálgatnom :) de ahhoz is 16-nak kell lenni, nem?
vagy hol találhatok lehetőséget?
programozni, rajzolni nemtudok. bár programozo
akarok majd lenni, de addig van még idő megtanulni :D
21:25 sokkicsi sokra megy. igaz :) csak h nemmind1 h
mennyire kicsi és mennyi idő kell hozzá.
ha kapnék akár csak 60ezret havonta simán elmennék akár
12 órát is dolgozni ;)
Hidd el, nem te vagy az egyetlen, akinek szüksége van pénzre.
Kérdezd végig a szomszédokat, nem tudsz-e valamit segíteni (füvet nyírni, kutyát sétáltatni stb.)! Add el a régi holmijaidat, amikre már nincs szükséged!
Ja és spórolj! Ne vegyél fölösleges kacatokat, édességet, meg egyebeket.
Ha nagyon fontos add el sok játékod,elektromos cumódat.
Én 19 éves vagyok,van autóm ,jardok lefotoztak jött a 60 ezres bírság,három hónapig nemjártam kocsival és sok sz'romtól megváltam.:D
köszönöm h nem lehet komolyan venni
paras.t bunk. fas.ok...
aki meg válaszolt normálisan. köszi :)
Számoljunk egy kicsit..
200.000 forint havi fizetésnek isteni jó pénz..Ha csak napi 8 órát veszünk,persze a levonásokat nem számoljuk akkor óránként 1250 forintot kéne keresni...(így 1 hónap alatt össze is jön) Ha nem sürgős akkor tudod tovább osztani...
Szóval 200.000 forint nem kevés pénz még egy felnőtt embernek sem,nemhogy egy 15 éves fiúnak..
A kérdésed nem komoly..így senki sem fog tudni nagyon komoly választ adni..Az összes elfogadható lehetőséget felsorolták neked,de szerinted mindenki csak bunkó.
Mégis milyen segítséget vársz???Hiszen képtelenség,hogy te 15 évesen ennyi pénzt szerezz ha nem fogadod meg a többiek tanácsát...
Talán vegyél le egy kicsit az igényeidből és kezd előbb 200 forinttal,majd 2000 forinttal...
Kedves Kérdező!
Az igazság az, hogy havi 60 ezret egy minimálbéren vagy annak közelében bejelentett ember keres. Nem tudom, mennyire vagy tisztában a munka mai értékével, de baromi nehéz olyan helyet találni, főleg 15 évesen, ahol ennyit adnának. Még idősebben is. Én két diploma előtt állok biztos évek óta tartó bejelentett munkahellyel és alig keresek többet. Legális diákmunkát ilyet nem fogsz találni, az átlag órabér 350-450 között van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!