200000 Ft-t hogyan szerezhetnék 15 évesen?
nagyon szükségem lenne rá, azt hagyjuk, hogy miért
és légyszi ne irjatok olyat h raboljak, meg stb.
legálisan!
és bunk0' megjegyzéseket sem kérek.
jó lenne egy nyár alatt megszerezni.
Régi holmijaid eladása a vaterán.
Nyári munkában újságot, reklámanyagot kihordani.
Nem tudom fiú, vagy lány vagy-e. Ha fiú menj el kőművesnek, rakodónak, kocsiszerelőhöz segédnek. stb.
Ha lány fodrász mellé, pincérnek, vendéglőbe mosogatni, meggyet szedni. Ha egyik se jó, kérj kölcsön, mondjuk rokonaidtól.
kölcsönkérni nem tudok =/
ezekkel meg nem keresnék 200ezret sztem.
más ötlet?
Diákmunka => adatbevitel (egyszerű, sok van belőle és aránylag jól fizet, de pár hónap, hogy összejöjjön)
Esetleg ha tudsz programozni akkor írj programot és add el. Vagy ha jól rajzolsz esetleg kaphatsz vmi munkát (odesk.com-n pl).
hát az attólfügg persze hogy meddig kell annyi pénz:D
Holnapra- lehetetlen.
Amúgy pedig menj dolgozni. Adj be régi könyveidet antikváriushoz, adj el cuccaidat vaterán is akár haogy már írták, stb. Szerintem vmennyire lehet üzletelni szüleiddel is, pl ha adnak zseppéénzt akkor azt tartogasd, ha nem akkor kérd hogy adjanak, vagy csak úgy, vagy mondjuk mittomén bezséld meg velük h ha kapsz egy 5-öst akkor kapsz kétszáz foritnot:D vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!