Erotikus masszázs munka vállalás?
Sziasztok!
Már egy jó pár hónapja kavarognak bennem az érzések, gondolatok.
Húgomnak nagyon nagy anyagi problémái vannak. 3 kisgyerkőccel maradt egyedül, így már a lakhatását is elvesztette majdnem 2 hónapja. Jelenleg anyaotthonban él a gyermekeivel, de ez csak átmeneti probléma megoldás, örökkön örökké nem lakhatnak ott. Meg az nem is lenne élet sem a testvéremnek, pláne nem a gyerekeknek. Ott már pedzegették neki, hogy "oké, most itt vagytok, de mi lesz 1 év múlva?". Kerek-perec kijelentették, hogy ha nem talál megoldást a problémáira, és legalább a lakhatási gondjait nem oldaja meg, akkor a gyerekeknek búcsút inthet.
Nagyon letaglózott a dolog, nagyon el vagyok keseredve, és kétségbe vagyok esve. A szüleink nem tudnak segíteni, épphogy ki tudják nyögni a hitel részleteket. Elváltak, anyukánk lakhatása is éppen, hogy egy hajszálon lóg, már kikötötték a gázt és meleg vizük sincs. Apukánk egy garzonlakásban lakik élettársával és közös gyermekükkel. Így semmilyen módon nem tudnak segíteni.
Még az elején, mikor a húgom párja lelécelt, nagy nehezen találtunk egy albérletet, de az olyan is volt, és egymaga nem tudta fenntartani, így tovább kellett állnia, de a baj az volt, hogy nem volt hova. Így került be az anyaotthonba.
Én jelenleg egy szobát bérelek, tanulmányaimat folytatom, mellette dolgozom, a minimálbért viszem "haza" havonta. Mivel még nincs végzettségem, így örülök, hogy ezt az állást is ki tudtam kajtatni. Itt merül fel a problémám. Ebből az össegből nem tudom testvéreméket anyagilag támogatni, márpedig nekik csak ez lenne a kiút ebből a helyzetből. Keresgéletem állások után (ami a jelenlegitől jöbban fizet), egy helyről jeleztek vissza, az állásinterjún döbbent rá az interjúztató hölgy, hogy nincs végzettségem, így azóta is hívnak..........
Aztán bukkantam rá egy csomó "szex és erotika mentes svéd, relaxáló stb..." masszőzi állásajánlatra. Először én, naiv, teljesen bedőltem ennek a mentes szövegnek, aztán telefonos beszélgetés során körvonalazódott bennem, hogy hoppá...Akkor lemondtam róla, nem is foglalkoztatott már ez a téma. De ahogyan telik az idő, és még mindig semmi pozitív változás húgom életében, egyre csak arra sarkall, hogy elvállaljak egy ilyen munkát. Viszont egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy én képes vagyok-e egyáltalán ilyenre?! Nem, nem az a sablon duma jön, hogy csak azért mert nem vagyok olyan lány...Azért, mert én extra szende, félénk, egy-két ember szerint "néma", csendes, és nem tudom, milyen menyniségjelzővel jellemezhetném a visszhaúzódóságom, de talán a mega-giga találó lenne rá. Nagyon szégyellős vagyok, idegen emberek társaságában néha még megszólalni is alig merek, nem hogy midenféle erotikus, szexuális szolgáltatásokat nyújtsak nekik. Nem is tudnám magam komfortosan érezni ebben a szerepben, hiszen tudom a határaimat, tudom, hogy én nem erre a pályára teremetettem. Mondhatjuk úgy is, hogy nincs meg minden adottságom hozzá, ebből adódóan nem is lenne önbizalmam azokhoz a dolgokhoz, mozzanatokhoz, amikhez a dekoratív hölgytársaimnak ellenben igen. Szánalmasnak érezném magam.
Arról nembeszélve, hogy mekkora megaláztatottságnak és ocsmányságnak tenném ki magam?! Egyáltalán el tudná viselni a lelkivilágom?! Ha abbahagynám, el tudnám felejteni, kiheverni ezt az időszakot?! Meddig bírja el egy ember elméje a folytonos stresszt, félelmet, rettegést, hogy bárki is rá jön, mivel is keresem a kenyérre valót?! Sokszor, mikor látom a gyerekek arcát, azt, hogy nem felhőtlen az örömük, vagy mikor a nagyobbik meséli, hogy az ovitársának felújítják a szobáját és látom azt, ahogy ábrándozik, és aztán elszomorodik, mert neki még szobája sincsen, na ezeknél a pillanatoknál nincsen sz@rabb és fájdalmasabb az egész világon!! Ilyenkor mindig eldöntöm magamban, hogy oké, kész vége, bevállalom, jöjjön bármi, és legyen bármi a következménye. Nem érdekel, ha megszólnak érte mások, nem érdekel, ha lenéznek, vagy akár gúnyt űznek belőlem. Nem érdekel az sem, ha ezzel a döntésemmel a saját megálmodott, normális családi életemet kockáztatom. Az sem érdekel, ha egyedül kell majd emiatt leélnem az életemet, hiszen egy normális férfi sem kapkodna után ezek után. Azért nem érdekelnek ezek a dolgok, mert én tudom, hogy miért tenném meg. Nem BMW-re, nem a 40. magassarkúmra és mégcsak nem is a havi magas kozetikai kezelések, műköröm és egyéb kiadások miatt. Nem azért, hogy shoppingolhassak, aztán éjszaka a disco-ban mutogassam magam, hogy én mekkora menő, sztár vagyok. Hanem legfőképpen a gyerekek miatt... Hogy amellett, hogy segítem tesómat havonta anyagilag, tudjak félretenni nekik, ha úgy hozná az élet....
Ez így "rendben, oké". De akkor is félek belevágni ebbe az egészbe, mert tudom, hogy ez helytelen, és undorító, mocsok egy "munka". Leginkább ami visszatart, hogy alkalmatlannak érzem magam rá. Nem tudom. Azért írtam ki mindezt ide, vállalva azt, hogy majd belémtaposnak jobban, mert nem tudom ezt kivel megbeszélni. Tanácsot szeretnék kérni, szerintetek?! Bár úgy is tudom, hogy mi lesz a reakció, hiszen én sem írnám másnak azt, hogy persze, vágj csak bele, happy lesz minden. Igazából egy kis bíztatásra vagy pár mondatra vágyom, hogy ti, mint külső szemlélők hogyan látjátok ezt a helyzetet. Mi lenne a helyes döntés (persze, tudom...)?! Egyszer felhívtam egy lekisegély szolgálatot, ott a hölgy azt mondta nekem, hogy természetesen azt tanácsolná, hogy ne adjam saját magam, ne becstelenítem meg magam, ne váljak a mgam szemében gusztustalanná, viszent vannak az életben sajnos olyan nehéz, rossz döntések amiket vagy meghozunk összeszorított fogakkal ezzel segítve mást/másokat és vállalva velük a következményeket. Vagy úgy döntünk, nem hozzuk meg, és csak nézzük végig az események sorozatát. Azt mondta, nekem kell eldöntenem, hogy "feláldozom-e" eddigi és akár az elkövetkezendő időszakot az életemből, hogy megoldjak egy problémát, vagy fordítva, megéri-e a büszkeségem és ideológiám azt, hogy végignézzem azt, amit nem bírnék, közben szenvedni, rágni magam, hogy: de mi lett volna, ha?! Tudtam volna segíteni, de ehelyett önzőn, magamat néztem, nem tudtam feláldozni magam a saját családomért. Természetesen nem pont ugyanezekkel a szavakkal, de a lényege ez volt.
Ez nagyon megkavart engem. Nektek mi a véleményetek erről?
Jól írták, a csúszka csak az eleje. Ha nem kap többet (mivel azért ment oda!), sok jóra ne számíts! Alap, hogy fogdosni fog, de lepődnék meg, ha verés meg erőszak lenne a vége. Ha meg ordítasz, menekülsz, nem fizet ki, ennyi.
Ha nincs ott a kerítőd, nem tudsz mit csinálni.
Ha meg ott van, rá fog kényszeríteni. Egy nagy pofon, és már térdelsz is...
Szerinted ha ott egy meztelen férfi, meg te, a meztelen nő, és a testeddel dörgölőzöl hozzá, masszírozod, nem fog neki felállni, nem fog többet akarni?
Ne álltasd magad! Ezek többnyire egyedülálló, vagy öregedő házas férfiak, akik otthon már nem kapnak semmit. Nem ellazulni, hanem kielégülni járnak ilyen helyekre.
Hogy éreznéd magad, ha aaz arcodra, hajadra, szádba élvezne? Már bocsánat...
Ha lenne is olyan, akinek elég a csúszka, lenne gusztusod egy vadidegen, dagadt, izzadt, gusztustalan testhez dörgölőzni? Az ilyeneket még strandon se szívesen nézi az ember.
Előző jól írja. Gondolod, hogy ha pucéran csúszkálsz egy pucér férfi testén, akkor a végén megköszöni és hazamegy úgy, hogy semmi többet nem kér? Szerinted ez mennyire reális? Ha meg a sok közül egy úgy dönt, hogy nem éri be, akkor mit csinálsz? Erősebb nálad.
Ahogy jellemzed magad, szerintem eleve alkalmatlan lennél erre (bocs, hogy ez merül fel bennem, de volt már pasid egyáltalán?) Idealista vagy és segítőkész, és az ilyeneket sajnos sokszor kihasználják, többek közt a húgod is. Miért nem benne merül fel, hogy elmegy a testével pénzt keresni? Ne haragudj, de ha csupasz seggel 3 gyereke van kb. huszonegy-két évesen (több nemigen lehet így saccra), akkor kb. ehhez ért. Megtehette volna ő is, hogy inkább munka mellett dolgozik, de egyszerűbb volt eltartatni magát valami senkiházival, akinek sorra szülte a gyerekeket, miközben te küzdöttél az előrejutásért. Ez most jó lecke lesz neki is.
Szerintem a legrosszabb döntés lenne más problémája miatt k***ának állni. Amellett, hogy elrontod az életed, valószínűleg köszönet sem lesz benne.
"Azért hirdetik masszázs címszó alatt,mert otthon nem legális a prostitúció"
Ez mondjuk nem igaz. Aki 18 elmúlt bármikor k**ának állhat. Még számlát is kellene adni. :-) Csak a kerítés büntetendő.
Először a saját életed oldd meg, aztán gondolkozz rajta, hogy kinek tudsz még segíteni. Ha elmennél k*rvának az mit oldana meg? Csinálnád, amíg nagykorúak nem lesznek, vagy ha tovább akarnak majd tanulni, akkor amíg le nem diplomáznak, vagy ha nekik is lesznek gyerekeik, amíg azok is fel nem nőnek?
Hol van az apa, és az apa családja? Nekik is ki kell venniük a részüket a gyerekek eltartásából. Ha mindenképpen ti akarjátok megoldani, szerintem is az lenne a megoldás, hogy kivenni egy vidéki házat és összeköltözni néhány kereső emberrel, veled, apáddal, meg húgodnak is mielőbb melót kéne találni, gyereket meg bölcsődébe adni. 3 fizuból már el lennétek, akkor is ha minimálbéres.
Előzőek:
Van egy pár lány, akik nem vállalnak francia levezetést, CSAK KÉZIT! Olyan nincs, hogy semmilyen levezetés nincs.
Viszont azok a lányok, akik csak kézi levezetést vállalnak is szoktak vállalni franciát a visszatérő vendégeknek, illetve nagyon kevesen vannak, mert ha nem szuper bomba csajok akkor gyakorlatilag nem lesz vendégük csak szökőévenként egy.
Egy átlagos lánynak semmi esélye nincs francia nélkül vendéget fogni. Szó szerint semmi.
Kérdező, a hugod rendesen el.aszta az életét.
Erre te is rendesn el akarod b.aszni az életedet.
Ez egy ilyen elb.aszott család?
Legyél észnél. Nem az a megoldás, hogy elmész k.urvának.
Ezt az "önző vagyok mert nem áldozom fel magam" balf.aszságot meg felejtsd el, kifordul tőle a gyomrom. Felnőtt emberek vagyunk, te MAGADÉRT és - ha majd lesz - a családodért, a gyerekeidért tartozol felelősséggel.
A lelkisegély szolgálatot meg hagyd a p.icsába, valami nagyon degenerált marhával sikerült beszélned. Két nagy büdös tasli kijárna annak is. Lelkisegély helyett írjál privit osuzt én majd jól megaszondom, hogy mi a tarkaf.asz van.
(és megint sikerült telekáromkodnom a kommentemet...)
Köszönöm Mindenkinek aki fordított időt arra, hogy vagy így, vagy úgy, de segíteni próbált. Végül is nem adtam be a derekam, nem "lettem kva". Lehet hüylének néztek most, de mikor fül-orr-gégészeten voltam vizsgálaton egy kis fiatal orvos kezelt, és akkor futott át az agyamon az, hogy mennyire büszke lehet magára, hogy saját erejéből jutott el odáig ahol most van. Én is szeretném ezt az érzés érezni. És nem a szégyenét. (Azt úgyis érzem már régóta...) Azóta megbeszéltem ezt a dolgot a testvéremmel, hogy mire készültem volna, nagyon megdöbbent, és mondta, hogy nem kell ilyet tennem, meg, hogy úgysem tudnék olyanná válni, meg hogy majd úgy is nemsokára el tud állni dolgozni, jobb lesz akkor!
Nem bírom még csak elképzelni sem, milyen lelkivilággal rendelkeznek AZOK a lányok.....na mindegy is, ez már az ő problémájuk.
Még egyszer nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!