Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Erotikus masszázs munka vállalás?

Erotikus masszázs munka vállalás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy jó pár hónapja kavarognak bennem az érzések, gondolatok.

Húgomnak nagyon nagy anyagi problémái vannak. 3 kisgyerkőccel maradt egyedül, így már a lakhatását is elvesztette majdnem 2 hónapja. Jelenleg anyaotthonban él a gyermekeivel, de ez csak átmeneti probléma megoldás, örökkön örökké nem lakhatnak ott. Meg az nem is lenne élet sem a testvéremnek, pláne nem a gyerekeknek. Ott már pedzegették neki, hogy "oké, most itt vagytok, de mi lesz 1 év múlva?". Kerek-perec kijelentették, hogy ha nem talál megoldást a problémáira, és legalább a lakhatási gondjait nem oldaja meg, akkor a gyerekeknek búcsút inthet.

Nagyon letaglózott a dolog, nagyon el vagyok keseredve, és kétségbe vagyok esve. A szüleink nem tudnak segíteni, épphogy ki tudják nyögni a hitel részleteket. Elváltak, anyukánk lakhatása is éppen, hogy egy hajszálon lóg, már kikötötték a gázt és meleg vizük sincs. Apukánk egy garzonlakásban lakik élettársával és közös gyermekükkel. Így semmilyen módon nem tudnak segíteni.

Még az elején, mikor a húgom párja lelécelt, nagy nehezen találtunk egy albérletet, de az olyan is volt, és egymaga nem tudta fenntartani, így tovább kellett állnia, de a baj az volt, hogy nem volt hova. Így került be az anyaotthonba.

Én jelenleg egy szobát bérelek, tanulmányaimat folytatom, mellette dolgozom, a minimálbért viszem "haza" havonta. Mivel még nincs végzettségem, így örülök, hogy ezt az állást is ki tudtam kajtatni. Itt merül fel a problémám. Ebből az össegből nem tudom testvéreméket anyagilag támogatni, márpedig nekik csak ez lenne a kiút ebből a helyzetből. Keresgéletem állások után (ami a jelenlegitől jöbban fizet), egy helyről jeleztek vissza, az állásinterjún döbbent rá az interjúztató hölgy, hogy nincs végzettségem, így azóta is hívnak..........

Aztán bukkantam rá egy csomó "szex és erotika mentes svéd, relaxáló stb..." masszőzi állásajánlatra. Először én, naiv, teljesen bedőltem ennek a mentes szövegnek, aztán telefonos beszélgetés során körvonalazódott bennem, hogy hoppá...Akkor lemondtam róla, nem is foglalkoztatott már ez a téma. De ahogyan telik az idő, és még mindig semmi pozitív változás húgom életében, egyre csak arra sarkall, hogy elvállaljak egy ilyen munkát. Viszont egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy én képes vagyok-e egyáltalán ilyenre?! Nem, nem az a sablon duma jön, hogy csak azért mert nem vagyok olyan lány...Azért, mert én extra szende, félénk, egy-két ember szerint "néma", csendes, és nem tudom, milyen menyniségjelzővel jellemezhetném a visszhaúzódóságom, de talán a mega-giga találó lenne rá. Nagyon szégyellős vagyok, idegen emberek társaságában néha még megszólalni is alig merek, nem hogy midenféle erotikus, szexuális szolgáltatásokat nyújtsak nekik. Nem is tudnám magam komfortosan érezni ebben a szerepben, hiszen tudom a határaimat, tudom, hogy én nem erre a pályára teremetettem. Mondhatjuk úgy is, hogy nincs meg minden adottságom hozzá, ebből adódóan nem is lenne önbizalmam azokhoz a dolgokhoz, mozzanatokhoz, amikhez a dekoratív hölgytársaimnak ellenben igen. Szánalmasnak érezném magam.

Arról nembeszélve, hogy mekkora megaláztatottságnak és ocsmányságnak tenném ki magam?! Egyáltalán el tudná viselni a lelkivilágom?! Ha abbahagynám, el tudnám felejteni, kiheverni ezt az időszakot?! Meddig bírja el egy ember elméje a folytonos stresszt, félelmet, rettegést, hogy bárki is rá jön, mivel is keresem a kenyérre valót?! Sokszor, mikor látom a gyerekek arcát, azt, hogy nem felhőtlen az örömük, vagy mikor a nagyobbik meséli, hogy az ovitársának felújítják a szobáját és látom azt, ahogy ábrándozik, és aztán elszomorodik, mert neki még szobája sincsen, na ezeknél a pillanatoknál nincsen sz@rabb és fájdalmasabb az egész világon!! Ilyenkor mindig eldöntöm magamban, hogy oké, kész vége, bevállalom, jöjjön bármi, és legyen bármi a következménye. Nem érdekel, ha megszólnak érte mások, nem érdekel, ha lenéznek, vagy akár gúnyt űznek belőlem. Nem érdekel az sem, ha ezzel a döntésemmel a saját megálmodott, normális családi életemet kockáztatom. Az sem érdekel, ha egyedül kell majd emiatt leélnem az életemet, hiszen egy normális férfi sem kapkodna után ezek után. Azért nem érdekelnek ezek a dolgok, mert én tudom, hogy miért tenném meg. Nem BMW-re, nem a 40. magassarkúmra és mégcsak nem is a havi magas kozetikai kezelések, műköröm és egyéb kiadások miatt. Nem azért, hogy shoppingolhassak, aztán éjszaka a disco-ban mutogassam magam, hogy én mekkora menő, sztár vagyok. Hanem legfőképpen a gyerekek miatt... Hogy amellett, hogy segítem tesómat havonta anyagilag, tudjak félretenni nekik, ha úgy hozná az élet....

Ez így "rendben, oké". De akkor is félek belevágni ebbe az egészbe, mert tudom, hogy ez helytelen, és undorító, mocsok egy "munka". Leginkább ami visszatart, hogy alkalmatlannak érzem magam rá. Nem tudom. Azért írtam ki mindezt ide, vállalva azt, hogy majd belémtaposnak jobban, mert nem tudom ezt kivel megbeszélni. Tanácsot szeretnék kérni, szerintetek?! Bár úgy is tudom, hogy mi lesz a reakció, hiszen én sem írnám másnak azt, hogy persze, vágj csak bele, happy lesz minden. Igazából egy kis bíztatásra vagy pár mondatra vágyom, hogy ti, mint külső szemlélők hogyan látjátok ezt a helyzetet. Mi lenne a helyes döntés (persze, tudom...)?! Egyszer felhívtam egy lekisegély szolgálatot, ott a hölgy azt mondta nekem, hogy természetesen azt tanácsolná, hogy ne adjam saját magam, ne becstelenítem meg magam, ne váljak a mgam szemében gusztustalanná, viszent vannak az életben sajnos olyan nehéz, rossz döntések amiket vagy meghozunk összeszorított fogakkal ezzel segítve mást/másokat és vállalva velük a következményeket. Vagy úgy döntünk, nem hozzuk meg, és csak nézzük végig az események sorozatát. Azt mondta, nekem kell eldöntenem, hogy "feláldozom-e" eddigi és akár az elkövetkezendő időszakot az életemből, hogy megoldjak egy problémát, vagy fordítva, megéri-e a büszkeségem és ideológiám azt, hogy végignézzem azt, amit nem bírnék, közben szenvedni, rágni magam, hogy: de mi lett volna, ha?! Tudtam volna segíteni, de ehelyett önzőn, magamat néztem, nem tudtam feláldozni magam a saját családomért. Természetesen nem pont ugyanezekkel a szavakkal, de a lényege ez volt.

Ez nagyon megkavart engem. Nektek mi a véleményetek erről?

2016. márc. 19. 13:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
83%

Inkább tanulj meg angolul és németül kb középszinten, annyira, hogy ne tudjanak eladni rabszolgának és menj ki hajóra takarítani. Ismerősöm, nő, és mindenféle végzettség nélkül sima érettségivel felvették dunai folyami hajóra szobalánynak, havi 350e-et megkeres borravalóval együtt, költenie nem kell kaját, szállást a hajón kap ingyen. igaz 7ből7napot kell dolgoznia 8 hónapon keresztül.

De mégsem kell dugnia, meg leszopnia érte senkit.

2016. márc. 19. 13:44
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a véleményem, hogy más valaki miatt ne legyél k-rva.

Tudom, csúnya dolog ez, de a nővéred problémájában maximum segíthetnél, nem neked kell az egészet megoldani.

Nem is értem az ilyet, a férfi bármikor leléphet, egy szépnek tűnő házasságból is, de akkor kell gyereket vállani - pláne 3-at - ha az ember képes is felnevelni őket.

Mert nem csak hogy leléphet, de bármikor meghalhat pl. egy balesetben is. Erre nem gondolnak a nők, amikor bevállaják a sok gyereket, a semmire?

Nem azt mondom, hogy ne szüljön, mert nem ezzel van a baj, de ilyen anyagi körülményekre, hogy az egész család csóró, 3-at minek kellett???

Mit dolgozik, mennyit keres?

3 gyerekre már egy csomó támogatás jár, ingyen étkezés, ingyen tankönyv, mindenféle segélyek. Egy csomó szervezethez, szolgálathoz lehet fordulni, akik ruhát, élelmet adnak.

Nem tudom, hol volt az albérlet, de vidéken lényegesen olcsóbb. Mi 20 km-re lakunk a várostól, a busz út kb fél óra, innen még a gyereket is be lehet hordani oviba, suliba. A bérlet vagy ingyen van, vagy kb 1000 ft, az iskolásoknak. Ezt csak azért írom, mert itt pl van egy kis ház, ami havi 15 ezerért adnak ki.

Igaz, ez csak egy szoba-konyha, de biztos vagyok benne, hogy 30 körül vidéken komplett házakat lehet találni, míg a városban 60-80 alatt semmit sem találsz.

És ha minimum 100-at megkeres a nővéred, akkor a sok segítséggel már meg lehet próbálni kikerülni az anyaotthonból. Biztos, hogy nehéz, és utána sem fog jutni Kinder-tojásra meg új biciklire, de azért nem ez a fő lehetőség, hogy k-rva legyél.

Egyébként meg, ha az ő nehéz élete, akkor miért nem ő bocsátja áruba a testét? Miért te?

Tudod, le is írtad, hogy ebben a történetben leginkább a gyerekeket kell sajnálni. Bele kell nézni a kis szemébe, amikor meséli, hogy más mit kapott, ő meg nem kap semmit. Na pontosan ezt kellett volna előre átgondolni: fel tudom nevelni boldogságban, biztonságban azt a gyereket? Meg tudom neki adni, amire szüksége van?

Nekünk még nincs gyerekünk, lassan majd időszerű lesz, de én épp ezért nem szültem eddig. Házunk van, lakáshitelt fizetünk, de még úgy érzem, nem tudok mindent biztosítani egy gyereknek, és nem akarom végignézni, hogy nélkülöznie kell.

2016. márc. 19. 13:57
 3/21 anonim ***** válasza:
13%
#1: Nem vagy egy észlény te se. Az írja a húgának 3 gyereke van. A kérdező nyilván idősebb a húgánál. A hajókra dekoratív fiatal pipiket vesznek fel. De erotikus masszázsban egy 30-35 éves MILF még jó lehet. Szerintem vágj bele a masszázsba! Ez a legegyszerűbb megoldás. Kiveszel egy szobát, ahol dolgozhatsz más lányokkal együtt és akkor kezdhetsz amikor akarsz. :)
2016. márc. 19. 13:59
 4/21 A kérdező kommentje:

Tervemben szerepel már régóta a külföldi munka, de mivel még csak az érettségit csinálom így nem sok esélyem van. Németországba tudnék kimenni kínai étterembe, de így a tanulmányimank lőnének. A másik pedig az (bár nem ez a konkrét oka), hogy nem szivesen "hagynám itt" őket, leginkább csak én vagyok nekik, tesóm lelkét is én ápolgatom, már amennyire tudom, én próbálom megkímélni a még hülyébb döntésektől.

Természetesen igazad van. Én is mindig ezt mondtam neki, ugyanúgy ahogyan a szüleink is, hiszen mindketten láttuk, hogy a mai világban már egy gyermek vállalását is komolyan emg kell gondolni. Ez így alakult neki. Bárcsak vissza tudná csinálni (ő is ezt hajtogatja), de sajnos nem lehet.. :(

Jelenleg gyesen van. Igen, igazad van. Ezt én is így látom, így gondolom. Ő nem így gondolta.

Nem sajnáltatni akarom, mert nem is lehet sajnálni, ő csinálta magának. Őszintén szólva, örülök, hogy nem gondolkozik ilyen dolgokban, mert ha megtenné, ilyen jellegű munkát vállalna, már most lemondhatna a kicsikről.

2016. márc. 19. 14:07
 5/21 A kérdező kommentje:
Nem 30-35 éves korosztály vagyok!!
2016. márc. 19. 14:08
 6/21 anonim ***** válasza:
13%
Akkor hány éves vagy? És hány éves a húgod 3 gyerekkel? 20? Nem rossz az erotikus masszázs. Gondolj csak bele 1 óra VIDÉKEN MINIMUM 10 ezer, fél óra 6 ezer. Napi 2 órát dolgozol, havi 20 nap. Az 400000FT. És még csak meg se erőltetted magad.
2016. márc. 19. 14:16
 7/21 anonim ***** válasza:
21%
És ha bolti eladó lennél nem kapnál nettó 100at se.
2016. márc. 19. 14:17
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy:

- Nem a te felelősséged megoldani a felelőtlen testvéred problémáit - pláne nem teljes egészében. Az, hogy segítesz ahogy tudsz rendben van, de nem így és nem ennyit

- Ha nem bírja a gyomrod akkor tök felesleges, úgyis kihullanál pár napon belül és értelme sem lenne

2016. márc. 19. 14:19
 9/21 A kérdező kommentje:

Én szégyellem a dolgot, úgyhogy ha nem haragszotok meg nem mennék bele ennél jobban a személyeskedésbe, hogy kor stb. Itt (sajnos) nem ez a legfontosabb.

Még kiegészíteném annyival, mert azt nem tettem hozzá a leírásban, hogy az orális kielégítést és a szexet biztosan nem vállalnám be. Egy álláshirdetővel beszéltem telefonon, hogy náluk "csúszka" masszázs ésatöbbi van, ugye ez azt jelenti, hogy az ember a saját testével masszíroz, nem pedig kézzel. Náluk nem elvárás az orális kielégítés, viszont azt mondta, hogy persze, van hogy a vendégek megkérdezik, hogy vállalnak-e a masszőzök extrát, ezt mindenki maga dönti el! De még így is kiábrándító... :(

2016. márc. 19. 14:21
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a munkában annyit érdemes tudni,hogy nincs olyan,hogy álláshirdető.Ha nő,ha férfi,azt kerítőnek,stricinek hívják.Mert bejelent?Fix fizut kapsz?Ugyan már?A helyért,ahol dolgozol,az eszközökért és a segítségnyújtásért sok esetben a pénzed felét le kell adni.És Magyarországon ez alig megy már szex nélkül.Csúszkálás?Hát ja,felvezetésnek esetleg,de hogy utána kell a többi szolgáltatás is,az is biztos.Azért hirdetik masszázs címszó alatt,mert otthon nem legális a prostitúció.Ha csak valóban masszírozni akarsz,akkor örülhetsz,ha napi egy vendéged beesik,mert a többi,amint meghallja,hogy nincs más,hát továbbáll.Hidd el,tudom,mit beszélek,3 évig csináltam külföldön,de nem más miatt.Más miatt ne tedd.Igaza van annak,aki azt írta,hogy oldja meg mindenki az életét.Miért nem húgod megy?Neki vannak problémái.
2016. márc. 19. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!