Vodafone-tól kaptam egy csekket, amit 14 napon belül be kell fizetnem, számla elmaradás. Mi a teendő?
Azzal a kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy kb 2 éve vodafone-os voltam,red előfizetést aktiváltattam a kártyán amit kb 1 éve nem használok,inaktiv,a kártyát sem tudom hol van. Ma kaptam egy levelet a vodafone-től,miszerint 200 ezer forintot be kell fizetnem 14 napon belül,vagy birósági ügyet csinálnak belőle és akkor plusz 300 ezer forint. Nos az lenne a kérdésem, hogy lehet e valamit tenni ugyanis 1 éve inaktiv a kártya és csekket sem kaptam...idáig. részletfizetésre számithatok vagy mit tudok ilyenkor csinálni?
Kérem a fikázással és egyéb nem ide való megjegyzéseikkel ne zavarjanak,fontos ezért segitő válaszokat várok.
Köszönöm szépen előre is!
Bemész, megkérdezed.
Ezek a sztorik mindig sántítanak ám valahol... Neked sem tűnt fel, hogy nem fizetsz előfizetési díjat, mi? Azt gondoltad, hogy a szolgáltató elfelejtette?
ne is értem hogyan jönnek össze ezek a történetek.... :-(
Van papírod arról, hogy felmondtad a szerződést, vagy nem?
Ha nincs, akkor perkáld ki a 200k-t.
Tisztára, mint az óvodában!
Tartozom, kell-e fizetnem?
Vagy állambácsi megsegít?
Kádár halott, a szocializmusnak vége!
Te írod, én gondolkozom
"2 éve vodafone-os voltam,red előfizetést aktiváltattam a kártyán amit kb 1 éve nem használok,inaktiv"
Tehát: 2 évvel ezelőtt RED előfizetést aktiváltattál.
Lemondtad ezt az előfizetést?
1 éve nem használod, mondod.
Jogod van hozzá nem használni, ettől még az előfizetés él, azt fizetni kell.
Inaktív, mondod: azaz nem használod, akkor a helyzet ugyanaz, mint feljebb.
Vagy netán attól inaktív, hogy ezt jelentetted a szolgáltatónak és ő tudomásul vette és erről van papírod?
Mondjad, ha valamit rosszul értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!