Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vodafone-tól kaptam egy...

Vodafone-tól kaptam egy csekket, amit 14 napon belül be kell fizetnem, számla elmaradás. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Azzal a kérdéssel fordulnék Önökhöz, hogy kb 2 éve vodafone-os voltam,red előfizetést aktiváltattam a kártyán amit kb 1 éve nem használok,inaktiv,a kártyát sem tudom hol van. Ma kaptam egy levelet a vodafone-től,miszerint 200 ezer forintot be kell fizetnem 14 napon belül,vagy birósági ügyet csinálnak belőle és akkor plusz 300 ezer forint. Nos az lenne a kérdésem, hogy lehet e valamit tenni ugyanis 1 éve inaktiv a kártya és csekket sem kaptam...idáig. részletfizetésre számithatok vagy mit tudok ilyenkor csinálni?

Kérem a fikázással és egyéb nem ide való megjegyzéseikkel ne zavarjanak,fontos ezért segitő válaszokat várok.

Köszönöm szépen előre is!

2016. márc. 10. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bemész, megkérdezed.

Ezek a sztorik mindig sántítanak ám valahol... Neked sem tűnt fel, hogy nem fizetsz előfizetési díjat, mi? Azt gondoltad, hogy a szolgáltató elfelejtette?

ne is értem hogyan jönnek össze ezek a történetek.... :-(

2016. márc. 10. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
attól, hogy nem használtad, az előfizetésed még lehetett aktív, ha nem volt annyi sütnivalód, hogy lemondd...
2016. márc. 10. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
77%

Van papírod arról, hogy felmondtad a szerződést, vagy nem?

Ha nincs, akkor perkáld ki a 200k-t.

2016. márc. 10. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
22%

Tisztára, mint az óvodában!

Tartozom, kell-e fizetnem?

Vagy állambácsi megsegít?

Kádár halott, a szocializmusnak vége!

2016. márc. 11. 07:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Te írod, én gondolkozom

"2 éve vodafone-os voltam,red előfizetést aktiváltattam a kártyán amit kb 1 éve nem használok,inaktiv"

Tehát: 2 évvel ezelőtt RED előfizetést aktiváltattál.

Lemondtad ezt az előfizetést?

1 éve nem használod, mondod.

Jogod van hozzá nem használni, ettől még az előfizetés él, azt fizetni kell.

Inaktív, mondod: azaz nem használod, akkor a helyzet ugyanaz, mint feljebb.

Vagy netán attól inaktív, hogy ezt jelentetted a szolgáltatónak és ő tudomásul vette és erről van papírod?

Mondjad, ha valamit rosszul értettem.

2022. júl. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!