Ha nem fizetem a Telekom számlát mi történik?
Sziasztok!
A Telekomnál 2 éves hűségszerződést közöttem LikeS (Ilyen egyetemes csomag) díjcsomagban.
Eltelt már azóta 1 év, s nem használom ki a csomagot. (Alig telefonálok már)
Ha nem fizetem be a számlákat mi fog történni?
Már a kimenő hívásaimat és az internetet megvonták.
S ezután mi lesz?Meg tudják így szüntetni a szerződést ködbér meg minden nélkül? :D
Felbontani a szerződést mennyi lenne?
Olvastam, de lehet nem éri meg..
Ráraknak egy csomó kamatot, késedelmi pótlékot, aztán behajtják.
Kb ez a legolcsóbb előfizetés, havi 2790 ft.. miért nem fizeted?
Nos, először a kimenő hívást korlátozzák, majd, ha ezitán sem fizetsz, akkor a bejövőt is, azaz teljesen letiltják a telefont. A kötbért jó eséllyel akkor is ki fogják Neked számlázni, mert önhibádból nem tartottad be a szerződés feltételeit.
"Meg tudják így szüntetni a szerződést ködbér meg minden nélkül? :D "
Nos, nem hinném, hogy később is nevetni fogsz, ugyanis most tartozol kb.3 ezer ft-al, de ha továbbra sem fizetsz, akkor felbontják a szerződést, kifizettetik a kötbért, s ha még mindig nem fizetsz, akkor átadják követeléskezelőnek, az ráteszi a maga költségeit, aztán végrehajtóhoz kerül és a végén azt fogod észrevenni, hogy a 3 ezres tartozásból kb. 30-40 ezer (ha nem több)lesz. Nem "játszanám" ezt végig a helyedben, de ha Neked ez megéri...
Értem. Oké. Igen valahogy sejtettem.
Azért nem fizetem, mert nincs rá pénzem. Mivel nem dolgozom.
De akkor befizetem s szüneteltetem a szolgáltatást..aztán majd lesz valami későbbiekben.
03#
Nekem úgy adták elő, hogy 3.000 Ft vagy mennyi a teljes összeg lebeszélhető, csak azt elfelejtették hozzátenni, hogy csak Telekom hálózaton belül.-.-"
Köszönöm a válaszokat! :)
2-es vagyok.
Kérdező, azt tudom javasolni, hogy próbálj meg egyezkedni velük: vagy áttetetni magad másik csomagba vagy valamilyen megoldást kérni, pl. szüneteltetni.
Mindenképpen hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy lássák a hajlandóságot, s ott kérj segítséget.
A 1412-es ügyfélszolgálati szám díjmentesen hívható vezetékesről, s a számlázás menüpontot válaszd.
Ezt nagyon birom, mindenki azon gondolkodik, hogy lehetne kibújni a fizetés alól!
A gyk kérdéseinek fele erről szól...
Utolsó válaszoló!
Már megbocsáss, de nem kibújni akarok alóla, csak nem szeretném azt a kevés pénzem pazarolni. Pontosabban arra, hogy nem használom ki a telefon csomagom, így nem látom értelmét fizetni. Spórolok amin csak tudok, igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!