Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha nem fizetem a Telekom...

Ha nem fizetem a Telekom számlát mi történik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A Telekomnál 2 éves hűségszerződést közöttem LikeS (Ilyen egyetemes csomag) díjcsomagban.

Eltelt már azóta 1 év, s nem használom ki a csomagot. (Alig telefonálok már)

Ha nem fizetem be a számlákat mi fog történni?

Már a kimenő hívásaimat és az internetet megvonták.

S ezután mi lesz?Meg tudják így szüntetni a szerződést ködbér meg minden nélkül? :D

Felbontani a szerződést mennyi lenne?

Olvastam, de lehet nem éri meg..

2016. márc. 8. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ráraknak egy csomó kamatot, késedelmi pótlékot, aztán behajtják.

Kb ez a legolcsóbb előfizetés, havi 2790 ft.. miért nem fizeted?

2016. márc. 8. 08:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Nos, először a kimenő hívást korlátozzák, majd, ha ezitán sem fizetsz, akkor a bejövőt is, azaz teljesen letiltják a telefont. A kötbért jó eséllyel akkor is ki fogják Neked számlázni, mert önhibádból nem tartottad be a szerződés feltételeit.

"Meg tudják így szüntetni a szerződést ködbér meg minden nélkül? :D "

Nos, nem hinném, hogy később is nevetni fogsz, ugyanis most tartozol kb.3 ezer ft-al, de ha továbbra sem fizetsz, akkor felbontják a szerződést, kifizettetik a kötbért, s ha még mindig nem fizetsz, akkor átadják követeléskezelőnek, az ráteszi a maga költségeit, aztán végrehajtóhoz kerül és a végén azt fogod észrevenni, hogy a 3 ezres tartozásból kb. 30-40 ezer (ha nem több)lesz. Nem "játszanám" ezt végig a helyedben, de ha Neked ez megéri...

2016. márc. 8. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt ajánlom a figyelmébe azoknak akik két éves hűséggel akarnak telefont meg előfizetést venni. Ez a világon a legnagyobb hülyeség. Nem kettő de néhány hónap alatt olyan változások történnek velünk meg az elektronikus világban is, hogy már nem éri meg.
2016. márc. 8. 09:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Értem. Oké. Igen valahogy sejtettem.

Azért nem fizetem, mert nincs rá pénzem. Mivel nem dolgozom.

De akkor befizetem s szüneteltetem a szolgáltatást..aztán majd lesz valami későbbiekben.

2016. márc. 8. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:

03#

Nekem úgy adták elő, hogy 3.000 Ft vagy mennyi a teljes összeg lebeszélhető, csak azt elfelejtették hozzátenni, hogy csak Telekom hálózaton belül.-.-"

Köszönöm a válaszokat! :)

2016. márc. 8. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Kérdező, azt tudom javasolni, hogy próbálj meg egyezkedni velük: vagy áttetetni magad másik csomagba vagy valamilyen megoldást kérni, pl. szüneteltetni.

Mindenképpen hívd fel az ügyfélszolgálatot, hogy lássák a hajlandóságot, s ott kérj segítséget.

A 1412-es ügyfélszolgálati szám díjmentesen hívható vezetékesről, s a számlázás menüpontot válaszd.

2016. márc. 8. 10:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt nagyon birom, mindenki azon gondolkodik, hogy lehetne kibújni a fizetés alól!

A gyk kérdéseinek fele erről szól...

2016. márc. 8. 14:49
 8/8 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló!

Már megbocsáss, de nem kibújni akarok alóla, csak nem szeretném azt a kevés pénzem pazarolni. Pontosabban arra, hogy nem használom ki a telefon csomagom, így nem látom értelmét fizetni. Spórolok amin csak tudok, igen!

2016. márc. 8. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!