Lejjebb fognak menni a jelenleg túlárazott lakások szerintetek? Pl cirvin sétány a 8. Ban
Még egyszer mondom: Kiadásra nem érdemes a szuper frekventált túlárazott környékeket célozni. Mert rosszabb a megtérülés.
Mi a 17. kerületben adunk ki lakásokat, ahol 300e alatt van a nm ár és kis lakásokat itt is 2000 /nm felett lehet kiadni olyan 3 óra alatt.
A Corvinban a 900e / nm-es lakást sosem adnád ki 6000 / nm-ért.
Arra semmiképp ne számíts, hogy a köv. 5 évben sokkal feljebb fognak menni az ingatlanárak. 99%, hogy 1 éven belül elindulnak lefele.
Ahogy a haverod sem duplázott meg semmit. Majd ha talál vevőt 100 milkáért a lakásra, aki fizet is - akkor duplázta meg. De siethetne vele, mert szerintem jövő ilyenkor már nem fog "csak" 80-at érni...
Igen ettől félek beszállni pontosan hogy lefele mennek . Az nagy szővas lenne ha most veszek 700 e körül mondjuk aztan lemegy...
Haverom tényleg több mint megduplázta. Nem árulja a lakásait .nem a penthouse az övé, hanem olyasmi lakasok mint a 2. Linkem. Azok 300/nm voltak. Most ha legolcsobban is szamolom 700 . Én meg a Vaskaput választottam áaáááaáá.... Nem akarok mégegyszer rosszul dönteni.
De azt hiszem erről a nagy áremelkedésről már lemaradtam előbb kellett volna. Vagy talán vidéki nagyvárosban kellene venni, vagy másik kerületben.
Én iszonyat túlárazottnak érzem az ott lévő lakásokat. Talan azert is van ennyi eladó most arra mert érzik hogy ebből csak zuhanás lehet?! Egy értékbecslővel beszéltem ma ő ezt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!