Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lejjebb fognak menni a jelenle...

Lejjebb fognak menni a jelenleg túlárazott lakások szerintetek? Pl cirvin sétány a 8. Ban

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 23:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Semmi extra!
2016. márc. 2. 23:30
 22/28 A kérdező kommentje:
A corvinon lévő ismerősöm lakasai sima normal lakasok új építésű persze. Az enyém Vaskapu ugyanez.minősegre azonos. Ez mégis felkapottabb valamiert hogy annyiért ki tudja adni külföldinek. Még mindig nem tudom eldönteni érdemes e beszállni még oda..vagy már lecsúsztam mert ennél feljebb mar nem nagyon megy.
2016. márc. 3. 11:34
 23/28 anonim ***** válasza:

Még egyszer mondom: Kiadásra nem érdemes a szuper frekventált túlárazott környékeket célozni. Mert rosszabb a megtérülés.

Mi a 17. kerületben adunk ki lakásokat, ahol 300e alatt van a nm ár és kis lakásokat itt is 2000 /nm felett lehet kiadni olyan 3 óra alatt.

A Corvinban a 900e / nm-es lakást sosem adnád ki 6000 / nm-ért.

2016. márc. 3. 11:58
 24/28 A kérdező kommentje:
Nem a kiadás a lényeg az csak zsebpénz s csak példként hoztam fel. hanem hogy feljebb menjenek az árak. A 17 ben nem fog ugrásszerűen felmenni ahogy ott felment. Gyakorlatilag a haver több mint megduplázta 6 év alatt a befektetést, ilyet szeretnék kifogni én is... Mert én pl vettem akkoriban ugyanúgy 300/nmért ami most jó esetben max csak 500e / nm. És itt már sokkal nem várható hogy feljebb megy.mert nincs itt semmi kül.vaskapu,
2016. márc. 3. 13:52
 25/28 A kérdező kommentje:
17 et ugyan nem ismerem de a 15 ben van hasznalt lakasa anyamnak. Ugyanannyit er mint 6 éve. Kb olyasmi lehe
2016. márc. 3. 13:53
 26/28 anonim ***** válasza:

Arra semmiképp ne számíts, hogy a köv. 5 évben sokkal feljebb fognak menni az ingatlanárak. 99%, hogy 1 éven belül elindulnak lefele.

Ahogy a haverod sem duplázott meg semmit. Majd ha talál vevőt 100 milkáért a lakásra, aki fizet is - akkor duplázta meg. De siethetne vele, mert szerintem jövő ilyenkor már nem fog "csak" 80-at érni...

2016. márc. 3. 14:03
 27/28 A kérdező kommentje:

Igen ettől félek beszállni pontosan hogy lefele mennek . Az nagy szővas lenne ha most veszek 700 e körül mondjuk aztan lemegy...

Haverom tényleg több mint megduplázta. Nem árulja a lakásait .nem a penthouse az övé, hanem olyasmi lakasok mint a 2. Linkem. Azok 300/nm voltak. Most ha legolcsobban is szamolom 700 . Én meg a Vaskaput választottam áaáááaáá.... Nem akarok mégegyszer rosszul dönteni.

De azt hiszem erről a nagy áremelkedésről már lemaradtam előbb kellett volna. Vagy talán vidéki nagyvárosban kellene venni, vagy másik kerületben.

Én iszonyat túlárazottnak érzem az ott lévő lakásokat. Talan azert is van ennyi eladó most arra mert érzik hogy ebből csak zuhanás lehet?! Egy értékbecslővel beszéltem ma ő ezt mondta.

2016. márc. 3. 21:09
 28/28 anonim ***** válasza:
Azért azt is vedd figyelembe, hogy felénk is árulnak ám jó helyen lévő ingatlanokat túlárazottan, de évek óta nem tudják eladni. Tehát az, hogy valamit drágán árulnak nem jelent árfellendülést. A szomszéd meg azért árulja szintén drágán, mert hát "ennyi a környéken". A végén meg nem ad el senki semmit vagy csak jól lealkudva.
2016. márc. 3. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!