Lejjebb fognak menni a jelenleg túlárazott lakások szerintetek? Pl cirvin sétány a 8. Ban
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 23:24
1/28 anonim válasza:
Szerintem igen, ki fog pukkanni a lufi, egyszerűen nincs meg az a fizetőképes kereslet, ami ezt fenntartsa.
2/28 anonim válasza:
Hát egyszer majd talán...
De pont 2016 elején jelentették be ,hogy megdrágultak az ingatlanok! (szerintem itt pár évig nem lesz nagyon változás)!
Nyilván meg is lesz rá a kereslet ,csak nem épp az alsóbb réteg fogja ezen ingatlanokat keresni!
Ugyanúgy mint a prémium autók iránt is van kereslet.
3/28 anonim válasza:
Lejjebb fognak menni - főleg a CSOK + 5% új ingatlan ÁFA miatt. De ehhez idő kell, mint 1-2 év szerintem, mire érezhető lesz a változás.
4/28 anonim válasza:
Mi a túlárazott lakás?
Foto bitte!
5/28 A kérdező kommentje:
750-900 körül nézz körül az ingatlan.com on. Nemrég itt még 300-400 / nm között voltak az árak
2016. márc. 2. 18:46
7/28 A kérdező kommentje:
Ez a lakás már 1 millio/ nm fölött van. Akkor néztem mikor még tervasztalon volt. 350 volt nme!!!
2016. márc. 2. 18:48
9/28 A kérdező kommentje:
Élőben ez sem egy nagy durranás és ennyi..
2016. márc. 2. 18:55
10/28 anonim válasza:
Nem azért, de remélem az feltűnt, hogy luxus penthouse-t hozol fel példának....
Van ugyan ott kevésbe k*va drága ingatlan is, ami szintén szép:
(meg még 60 db hasonló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!