Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lejjebb fognak menni a jelenle...

Lejjebb fognak menni a jelenleg túlárazott lakások szerintetek? Pl cirvin sétány a 8. Ban

Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 23:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Amit linkeltél nem a Corvin sétány. Corvin sétányon 700 e / nm alatt szinte nincs lakas. S ahogy írtam a penthousenak 350 e volt nme még a tervasztalon. 1 millio / nm felett sztem túlárazott nem kicsit. A masik pedig nem penthouse amit linkeltem. Kifejezetten corvin sétányra keress rá. Ezekre a lakasokra gondolok. Itt szeretnék venni csak attól félek lejjebb mennek az arak késöbb. Vajdahunyad meg Futó stb ami nem sétány azok nem is jönnek számításba nálam.
2016. márc. 2. 19:19
 12/28 anonim ***** válasza:

Amit linkeltem az 50 méterre van a Corvin mozitól, konkrétan pont a mögötte lévő utca, a Corvin áruház mellett lévő épület... Ha neked 50 méter ilyen sokat megér...

Az meg, hogy a tervasztalon mi mennyit ér nem sokat számít. Lehet 50e/nm-es burkolatok lettek lerakva, stb... Ennyiből nem lehet megmondani.

Az viszont tény, hogy krvára nem ér 100 millát az a kecó ott.

2016. márc. 2. 19:37
 13/28 A kérdező kommentje:

Néztem abban a házban vagy mellette v.melyik házban egy 2. Emeletit. Kísértetiesen ilyen a berendezése giccses stb. Ami ennél nagyobb baj hogy lepukkant a ház, a lakas hiába van felújítva ezer hibája van.Ég és föld nem lehet összehasonlítani egy uj építésűt a régi hazakkal.

De a kérdés nem is erre irányul.

Vajon ezeknek a túlárazott lakásoknak lemegy e az ára, vagy emelkedni fog?

mert arra gondolok azért mégis csak a 8.. Nem egy dunapart, vagy vár csak az árai már majdnem ott vannak. Emiatt félek egy zuhanástól. Mert aki még 2-5 éve vett nagyon jól járt. De aki most vesz... Nem tudom..,

2016. márc. 2. 20:21
 14/28 A kérdező kommentje:
Ismerősöm vett 2009 ben 5 db 2 szobást a sétányon. 60 millió volt kb az 5. Most jelenleg 150 milliót érnek, plussz ugye folyamatosan ki is adja hozza a pénzt. Nem tudom érdemes e most is beszállni vagy ez már a lufi durranás előtti állapot?
2016. márc. 2. 20:25
 15/28 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg tud olyat ajánlani ami drágulni fog, ill. Most viszonylag alacsonyabb az ára írja meg :-) csak új építésű érdekel
2016. márc. 2. 20:26
 16/28 anonim ***** válasza:
Ami új építésű ,annak most csak is felfele fog menni az ára (lejjebb nem hiszem)!
2016. márc. 2. 20:28
 17/28 anonim ***** válasza:

Én arra nem számítanék, hogy túl sokáig felfele mennének az ingatlanárak, ugyanis a CSOK és az 5%-os ÁFA törvény az új ingatlanok felé viszi a vásárlói szokásokat. Ez pedig törvényszerűen húzza magával (lefele) a használtpiacot.

Én még max. 1 évet adok addig, míg elkezdenek masszívan csökkeni az árak (ha nem is "durran lufi" de csökkenni fognak), addigra normalizálódik újra az új ingatlan piac.

A bérlés más tészta, ott hosszú a megtérülés (min. 10 év), arra tippelni is nehéz. De kiadni ingatlant tuti nem a legdrágább Corvin negyedbe vennék, mert annyival nem lehet drágábban kiadni...

2016. márc. 2. 20:28
 18/28 A kérdező kommentje:
800 euróért adja ki külföldieknek / lakás havonta. Nekem a 9. Ben van egy lakasom 90 ezerért tudtam csak kiadni.
2016. márc. 2. 20:42
 19/28 anonim ***** válasza:
Ha a 9. kerületben lenne egy 100 milliós lakásod (példának okáért mondjuk a Somlay sétányon lévő luxuslakások emeleti 2 szintes penthouse-ai vannak kb. ilyen árban) akkor azt ugyan úgy ki tudnád adni 1000 EUR-ért.
2016. márc. 2. 20:57
 20/28 anonim ***** válasza:

Teszem azt amúgy szimpla matek:

Ha egy 100 millás lakást kiadsz havi 1000 EUR-ért akkor rosszabbul jársz, mintha egy 25 milliósat kiadsz havi 90e-ért... Közel 20%-al rosszabb lesz a megtérülési rátája.

2016. márc. 2. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!