Hogy lesz az ilyen eladásokból nyereség?
Figyelt kérdés
Az osztrák határ közelében sokan járnak ki bolhapiacokra, összeszedik a holmit, majd itthon eladják a cuccokat (tévék, biciklik, babacuccok), és ezen állítólag keresni lehet. Sokat járunk ki Ausztriába, voltunk mega bolhapiacon is, rengeteg jónak tűnő holmit láttunk: monitorok, tévék, használt autógumik (ott szigorúbb a szabályozás, előbb dobják ki a gumikat), azonban az áraknak alaposabban utánanézve arra jutottunk, hogy a bolhapiacon a normális cuccok még drágábbak, mint amennyiért pl jófogáson meg lehet őket venni. Egy tévét odaadtak volna 250 euróért, amit itthon meg lehet venni 60 ezer Ft-ért. Ráadásul német nyelvű tv, ki tudja, 100%-ig jó-e, nincs-e baja... nem értem, mások hogy csinálják, hogy ezen hasznuk hol van, hogy lehet ebből pénzt keresni. Valaki esetleg ismeri ezeket a dolgokat, tudna mesélni erről?2016. febr. 28. 16:11
1/2 anonim válasza:
Szerintem te tévedsz.
Nem ebből csinálnak hasznot, hanem lomtalanításokra, meg guberálni járnak ki, és az így összeszedett cuccokat adják el. A bolhapiac csak töredéke az "üzletnek", bár ott is ki lehet néha fogni olyasmit, amin lehet hasznot szerezni.
2/2 anonim válasza:
Nekem a szomszédom vett így Németországból származó biciklit. Elég gagyi és kicsit rozsdás, de úgy érzi nagyon megérte, mert azt mondták neki hogy egyébként ez 80 ezer Ft, de ő 20-ért megveheti. Nem mondom hogy mindenki így csinálja, de egy kis beetetéssel sokan élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!