Van még esély hogy ebből nyereség lesz? (kép alul)
Ne gyertek azzal hogy a plus500 egy nagy kalap szar menjek másik brókercéghez mert engem mindig kifizettek.
Azért szálltam be mert: az utóbbi hónapokban 50volt az árfolyam most 13
Ha megint annyi lenne mint tegnap este akkor nagyot kaszálnék
Na jó, remélem azért érted, hogy mi történt, hogy hogyan árazódnak az opciók, hogy mi miatt lett annyi az árfolyam, amennyi, és nem tanulatlanul vágtál bele opciós kereskedésbe igazi pénzzel.
Ez az opció szerintem időzített bomba volt, megjósolható volt, hogy ez lesz.
Nekem a belépési ajándék 10 000Ft-ból, 200x-os tőkeáttétel lett 5,9millióm 2 nap alatt, engem nem fizettek ki.
Csináltam több regisztrációt (140db), egyik csoporttal vettem másikkal csoporttal ugyan azt eladtam. A nyerő csapatot utána feleztem, max összeget kockáztatva(200x-ason) ismételten.
Első körben azt írták nincsen meg a kellő számú tréderpontom, beleáldoztam még 1 napot, minimum összegekkel lébecolva meglett. Kérvényeztem a megmaradt 3,4m kifizetését, erre jöttek a 30 napos aktivitás után lehet csak kérni, eltelt a 30 nap megint nem fizettek, mivel aktív 30 nap kell nekik. Elk***rtam további 22 napot rá, minden nap vagy 15 percet.
Kérvényeztem az immáron már 11,9m kifizetését, ezt megtagadták mivel a számlámról nem érkezett hozzájuk még befizetés. Küldtem nekik 100Ft-ot, erre törölték a regisztrációmat!
Téged mekkora összeggel fizettek ki? A nekik befizetett összegnél gondolom kevesebbet kértél tőlük.
Megj.:
Mázlista vagy, hogy olyan brókered van aki eddig mindig kifizetett.
Nekem pl. az IronFx kajakra benyelte a számlanyitó letétemet és ..szik visszaadni most már 5. hónapja.
Még kereskedni sem kellett hozzá.
Remélem értékes volt ez az infó, ha valaki váltani akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!