Másnak is stócokban állnak a Reader's Digest-es borítékok?
Már évek óta nem rendeltünk tőlük semmit,mégis ideküldték a 30millás nyereményjátékos borítékjukat,és természetesen a szüleim igen válasszalvisszakülték..gondolták miért is ne,egyszer megpróbálhatjuk...azóta egyfolytában jönnek az ilyen-olyan színes borítékok...nemtudom,már hány extrafődíjjal,meg autóval,meg gyorsított nyereménnyel..azt sem lehet tudni mit hova ragasszon az ember :D...poénosak.Sokat nem küldünk vissza,de a legutóbbit igen,végülis ingyen volt a postaköltség :D...nevetségesek,de majd jön a KÖNYV amit természetesen nekünk kell majd kifizetnünk..
van az országban olyan,eki valóban nyert egy nagyobb összeget tőlük?...kétlem

Nagyon egyszerű.
Írj nekik egy levelet, hogy nem kérsz többet tőlük semmilyen levelet, küldeményt, értesítést.
Fizetőset amúgy is csak megrendelés alapján küldhetnek, így nyugodtan visszaadhatod a postásnak, hogy nem rendelted meg. Vagy írasd rá, címzett ismeretlen.
A nyereményekről sajna nem tudok nyilatkozni, mert én ilyen játékokban sosem veszek részt.
Nálunk a nagymamám rendelt tőlük egyszer kb. 5 évvel ezelőtt. Azóta is kaptuk a különböző leveleket tőlük, de nem ám csak a nagyi, hanem anyukám, papám, én is :D.. Mi, akik soha semmit nem kértünk. És a címünk is egész más.
Én sem ismerek olyat aki nyert volna tőlük bármit is.
Mi soha semmit nem küldtünk vissza, amikor pedig meguntuk, anyukám írt egy levelet, hogy már jó lenne ha békén hagynának :D kb. így. Azóta nem jött semmi :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!