Ingyen kiszállítás kínából?
Figyelt kérdés
hello.ebayon hol éri meg az eladónak kiszállítani egy 560ft s dolgot ingyen,ide,m
Magyarországra?
2016. febr. 3. 16:53
1/3 anonim válasza:
Úgy, hogy ott az állam állja a postaköltséget. Ezzel hozza versenybe a kínai kereskedőket a világpiacon. Végtére is a posta állami kézben van, tehát nem nehéz ingyenessé tenni. Ez etikailag kifogásolható dolog, hiszen tisztességtelen versenyelőnyben vannak a kínai eladók az eBayen és más online felületeken.
2/3 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne! Több száz termeket rendeltem így, de soha nem értettem! Erre az állam állja a pk. Van valami konkrét forrás? Mert érdekelne! Újságcikk stb.
3/3 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy az ilyen filléres rendelésekre azért nem raknak postaköltséget (külön) mert komplett konténereket bérelnek a csomagoknak, és ezekben jócskán van olyan termék aminek az eladása fedezte a postát nekik.
Ha megnézitek, drága termékeknél már van postaköltség. Ezekből 10-20 bekerül egy konténerbe (vagy még több) és máris 10 másik konténer postája ki van fizetve.
A pici értékü cuccoknál emiatt nincs is értelme postát kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!