Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet egy cég ennyire *****?

Hogy lehet egy cég ennyire *****?

Figyelt kérdés

12.02 dátummal rendeltem egy monitort.

Felhívtak, hogy csak 1 hét múlva tudják elküldeni a rendelést. Mondom jó, Karácsonyig úgyis megjön- hisz ezért rendeltem 3 héttel előtte...

1 hét múlva pénteken felhívnak, hogy nem kapják meg a monitort, megint 1 hét múlva csütörtökön jön meg.

Meg is kapták a monitort, megkérdezték, hogy még él-e a rendelés, szállítási cím egyeztetés, minden.

Holnap hozzák. Vagyis hoznák.

Ma megkaptam az e-mailt, hogy csak januárban tudják teljesíteni a megrendelést.

Tényleg nem gondolnak rá, hogy esetleg lehetne ez egy karácsonyi ajándék, vagy valami?...

Várom a véleményeket!

2015. dec. 21. 16:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ezert nem kell a legolcsobb helyen megrendelni. Amugy meg jogilag a vilagon semmi kivetnivalo nincs ebben, meg ha nem is tul vasarlobarat - remelhetoleg nem fizetted ki elore. Annyit tehetsz, hogy legkozelebb nem rendelsz toluk.
2015. dec. 21. 16:33
 2/18 anonim ***** válasza:

Ha neten rendelsz:

1. Ismert és megbízható helyről

2. Megnézed raktáron van e

3. Megrendeled

2015. dec. 21. 16:37
 3/18 A kérdező kommentje:
Az volt írva, hogy megbízható, raktáron is volt...
2015. dec. 21. 16:40
 4/18 anonim ***** válasza:
Ez melyik bolt?
2015. dec. 21. 16:41
 5/18 A kérdező kommentje:
Klikkstore.com Webáruház
2015. dec. 21. 16:42
 6/18 anonim ***** válasza:
Hát ja, én is ezért szoktam inkább nagyobb webshopokból rendelni még akkor is ha drágább valamivel a termék.
2015. dec. 21. 17:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy panel lakóház földszintjére bejelentett gagyiboltból rendelsz és utána csodálkozol?

Amúgy az a véleményem, hogy de, nyilván gondoltak rá, csak nem jókedvükben nem teljesítették a rendelésedet, hanem mert ők is a tipikus dropshipper gagyibolt, akinek NULLA raktárkészlete van és tisztán a nagykerek listái alapján árusítanak. Persze normális szerződésük nincs a nagykerrel (mert nincs elég forgalmuk), így nem őket priorizálja a nagyker. És nyilvánvalóan nem tudták beszerezni a monitort a karácsonyi dömpingben.

Mondd le a fenébe a megrendelést, sétálj be a legközelebbi becsületes normális boltba és vedd meg készletről 3e forinttal drágábban.

2015. dec. 21. 18:37
 8/18 anonim ***** válasza:
Mondd le és holnap rendelt meg gyorsan máshonnan.
2015. dec. 21. 18:42
 9/18 A kérdező kommentje:
Nyilván ezt tenném, de nem tudom, mivel ezt a monitort nem igen lehet megvenni sehol,(legalábbis én nem találtam ilyet) csak rendelni.
2015. dec. 21. 18:43
 10/18 anonim ***** válasza:
Attól még máshonnan megrendelhetted volna. Árgépen rákeresel aztán annyi.
2015. dec. 21. 18:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!