Hogy lehet egy cég ennyire *****?
12.02 dátummal rendeltem egy monitort.
Felhívtak, hogy csak 1 hét múlva tudják elküldeni a rendelést. Mondom jó, Karácsonyig úgyis megjön- hisz ezért rendeltem 3 héttel előtte...
1 hét múlva pénteken felhívnak, hogy nem kapják meg a monitort, megint 1 hét múlva csütörtökön jön meg.
Meg is kapták a monitort, megkérdezték, hogy még él-e a rendelés, szállítási cím egyeztetés, minden.
Holnap hozzák. Vagyis hoznák.
Ma megkaptam az e-mailt, hogy csak januárban tudják teljesíteni a megrendelést.
Tényleg nem gondolnak rá, hogy esetleg lehetne ez egy karácsonyi ajándék, vagy valami?...
Várom a véleményeket!
Ha neten rendelsz:
1. Ismert és megbízható helyről
2. Megnézed raktáron van e
3. Megrendeled
Egy panel lakóház földszintjére bejelentett gagyiboltból rendelsz és utána csodálkozol?
Amúgy az a véleményem, hogy de, nyilván gondoltak rá, csak nem jókedvükben nem teljesítették a rendelésedet, hanem mert ők is a tipikus dropshipper gagyibolt, akinek NULLA raktárkészlete van és tisztán a nagykerek listái alapján árusítanak. Persze normális szerződésük nincs a nagykerrel (mert nincs elég forgalmuk), így nem őket priorizálja a nagyker. És nyilvánvalóan nem tudták beszerezni a monitort a karácsonyi dömpingben.
Mondd le a fenébe a megrendelést, sétálj be a legközelebbi becsületes normális boltba és vedd meg készletről 3e forinttal drágábban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!