Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » DPD futár 3 sikertelen kiszáll...

DPD futár 3 sikertelen kiszállítás után is kihozza még a csomagot?

Figyelt kérdés
Sajnos hiába adtam meg a telefonszámom, email címem, nem sikerült értesíteniük arról, mikor jön a futár. Most néztem a csomagkövetőt, már háromszor kihozták de egyszer sem tudtam átvenni. (a szomszédnál viszont láttam tegnap futárt dudálni percekig, de azt hittem oda viszi, ki gondolta volna hogy nem tudnak két számot megkülönböztetni...)
2015. dec. 18. 19:26
 1/2 anonim ***** válasza:
A DPD egy katasztrófa. Nagyon nem motiválhatják a futárjaikat, mert különösebben nem izgatja őket sem az, hogy felvegyék a csomagokat, sem az, hogy kihozzák.
2015. dec. 18. 19:34
 2/2 anonim ***** válasza:
nem tudom segitség e de mpl csomagszállitásnál, 2 kisérlet van csak utána 5 v 10 napig postán tárolják. Tehát dpd 3 után nem hinném még egyszer probálkozik
2016. jan. 1. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!