Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » MPL postai futár mit csinál...

MPL postai futár mit csinál ha nincs aki átvegye a csomagot?

Figyelt kérdés
Szerintem már volt nálunk de nem hagyott értesítőt a postaládában.

2016. jan. 27. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagy értesítőt a postaládában. Ráadásul az MPL-től én e-mailt vagy SMS-t is szoktam kapni, hogy csomagot fognak nekem hozni, plusz a futár (továbbra is MPL) rám is telefonál.
2016. jan. 27. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez volt mindig, amit az első mond. Egyrészt sms-t és emailt küldenek, másrészt nagyjából 10 perccel érkezés előtt mindig rámtelefonálnak, hogy itthon vagyunk-e.
2016. jan. 27. 19:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem semmit sem szokott küldeni:( soha :(
2016. jan. 27. 20:23
 4/6 anonim ***** válasza:
énrám rámcsörög az MPL futár, hogy kb egy óra múlva hol talál meg. vagy pedig ha nem talál, akkor bent hagyja a postán a cuccomat. 5 napig ott át lehet venni.
2016. jan. 28. 06:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát srácok!ma kaptam egy emailt a feladótól hogy vegyem át a postán. Elvileg voltak itt de semmit sem hagytak akkor honnan tudjam hogy megjött XD na mindegy köszi a gyors válaszokat:D
2016. jan. 28. 13:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Tuti hogy nem vitték ki, azért nem volt értesítő sem. Én is fortyogok most, mert már tegnap meg kellett volna jönnie a csomagomnak. A rendszer szerint volt kísérlet, de itt a madár sem járt. Senki sem hívott, nem csengetett, nem kopogott, nem hagyott értesítőt. Egész nap lestem, ahogy ma is. Ez már nem az első ilyen esetem az MPL futárral, pedig ritkán hoznak csomagot. Érdekes módon a másik 4 cég futárja akik szállítottak már nekem csomagot, mindig meg tudtak találni... A GLS pl. rendszeresen jön, de a DPD futár is szépen besétál. A többi meg hív. Felháborító, hogy a kifizetett szolgáltatást elsumákolnák. Én persze nem fogom átvenni ha nem kapom meg vagy plusz költséget számolnak. Lusta, sumák banda.
2016. okt. 6. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!