Dániel és Olga kérdése:
Hitelt, kölcsönt keresek havi törlesztéssel 700000 ft! Munkaviszonjba vagyok de nem vagyok bejelentve, minden megoldás érdekel! Valaki?
Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 16:53
1/7 anonim válasza:
Most harmadszor teszed fel ezt a "kérdést", ráadásul 1 napon belül másodszor.
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..
Sajnos bele kell törődnöd, hogy a semmire nem ad senki kölcsön. A fekete munka olyan, mintha nem is lenne ha nem fizetnek ki, mit tudsz csinálni? Feljelented a főnököd? (és magadat is vele?)
És ráadásul egy vadidegen embernek, semmi biztosítékkal nem kevés pénzt... Nem tudom, hogy gondoltad...
2/7 A kérdező kommentje:
pl jo kamatot fizetnék
2016. jan. 26. 17:06
3/7 anonim válasza:
Ilyet bárki tud mondani. Ezt bizonyítani kell, nem megígérni.
4/7 A kérdező kommentje:
én bizonjitok ha kell ügyvéd minden ami kell
2016. jan. 26. 17:26
5/7 anonim válasza:
Mit? Jövedelmet, hitelképességet? Az okirathamisítást itt is büntetik ám, ne csak a Vajdaságban!
6/7 anonim válasza:
Ilyen esetekben vmi biztosítékot kell felmutatnod annak aki a hitelt adja neked. Feketemunka, ígéret az ugyebár nem biztosíték, ilyenkor jönnek szóba az ingóságok, autó festmény, ékszer, stb.. ha az sincs, sztem senki nem fog neked kölcsönadni.
7/7 anonim válasza:
Látod, ez a hátránya, ha nem vagy bejelentve. Inkább ezek kéne gondolkodni. Senki nem vállalja a kockázatot, hogy hivatalosan jövedelem nélküli embernek adjon kölcsönt. Te adnál olyannak, aki megítélésed szerint sosem fizeti vissza? Na látod, a bank se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!