Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hitelt, kölcsönt keresek havi...

Dániel és Olga kérdése:

Hitelt, kölcsönt keresek havi törlesztéssel 700000 ft! Munkaviszonjba vagyok de nem vagyok bejelentve, minden megoldás érdekel! Valaki?

Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Most harmadszor teszed fel ezt a "kérdést", ráadásul 1 napon belül másodszor.

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugye..

Sajnos bele kell törődnöd, hogy a semmire nem ad senki kölcsön. A fekete munka olyan, mintha nem is lenne ha nem fizetnek ki, mit tudsz csinálni? Feljelented a főnököd? (és magadat is vele?)

És ráadásul egy vadidegen embernek, semmi biztosítékkal nem kevés pénzt... Nem tudom, hogy gondoltad...

2016. jan. 26. 17:05
 2/7 A kérdező kommentje:
pl jo kamatot fizetnék
2016. jan. 26. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyet bárki tud mondani. Ezt bizonyítani kell, nem megígérni.
2016. jan. 26. 17:18
 4/7 A kérdező kommentje:
én bizonjitok ha kell ügyvéd minden ami kell
2016. jan. 26. 17:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Mit? Jövedelmet, hitelképességet? Az okirathamisítást itt is büntetik ám, ne csak a Vajdaságban!
2016. jan. 26. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekben vmi biztosítékot kell felmutatnod annak aki a hitelt adja neked. Feketemunka, ígéret az ugyebár nem biztosíték, ilyenkor jönnek szóba az ingóságok, autó festmény, ékszer, stb.. ha az sincs, sztem senki nem fog neked kölcsönadni.
2016. jan. 27. 12:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Látod, ez a hátránya, ha nem vagy bejelentve. Inkább ezek kéne gondolkodni. Senki nem vállalja a kockázatot, hogy hivatalosan jövedelem nélküli embernek adjon kölcsönt. Te adnál olyannak, aki megítélésed szerint sosem fizeti vissza? Na látod, a bank se.
2016. jan. 27. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!