Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan működik a BÁV Zálog?...

Jfni Ubil kérdése:

Hogyan működik a BÁV Zálog? Korrektül fizetnek? Azt hallottam ők adják a legtöbbet. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy 300 alatt semmilyen adatot sem kérnek. Még alá sem kell írni semmit, csak kapok egy jegyet meg az összeget és kész?

Az eredeti árhoz képest mennyivel kevesebbet adnak? Eladni is lehet kölcsön helyett? Olvastam, hogy elektronikai cikkeket is bevesznek. Értenek ahhoz is annyira, hogy korrekt árat mondjanak?

Tapasztalatok?

2016. jan. 12. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:

"Értenek ahhoz is annyira, hogy korrekt árat mondjanak?"

Annyira értenek hozzá, hogy gagyit, hamisítványt ne vegyenek át (hiba persze mindig akad). A korrekt ár pedig relatív. Sokkal kevesebbet adnak, mint amennyiért el tudnád adni, hiszen ha nem mész vissza érte, akkor ők is haszonnal akarnak kiszállni belőle. Viszont azonnal fizetnek, nem kell heteket várnod, mintha a piacon vagy a vaterán akarnád eladni.

2016. jan. 12. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
a többi kérdésedre itt a válasz: [link]
2016. jan. 12. 18:44
 3/4 A kérdező kommentje:

Mennyivel sokkal kevesebbet? Mennyi mínusz az eredeti árból?

Gondolok itt nem csak műszaki tárgyra

2016. jan. 12. 19:04
 4/4 A kérdező kommentje:

A Gyakori kérdésekben nem kapom meg sajnos az összes választ.

Valaki?

2016. jan. 12. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!