Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az MLM-el lehet pénzt keresni?...

Az MLM-el lehet pénzt keresni? Hogyan?

Figyelt kérdés

2016. jan. 6. 14:08
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

MaxwellR! Jól mondod!

Egyébként, ha térben szeretnénk ábrázolni, akkor inkább hasonlítana hálóhoz, mint piramishoz, csak hát a piramisnak az ilyen vélemények miatt sokkal rosszabb a megítélése, tehát nagyobb hatást lehet elérni vele :)

2018. okt. 10. 15:44
 32/39 anonim ***** válasza:

Az átlag munkahely, az államapparátus és a magyar nyugdíjrendszer is piramis. Az rendben van?

Egyébként a történelem azt mutatja, hogy a piramisok a legstabilabb, legmaradandóbb építmények... Mi a baj velük?

"A Magad Uram és a Kun-médiátor".

Előbbi már indulásakor is pilótajátéknak indult, s az is lett belőle. Utóbbi nem annak indult, s nem is az lett belőle, hanem egyszerűen ellopták a benne levő pénzeket. Lopás, sikkasztás.

Egyik sem MLM.

MLM-ben nem tudsz pénzt bukni, még akkor sem, ha esetleg valamiért csődbe menne az adott MLM-cég.

Alapvető különbség a pilótajáték között: pilótajátékban nincs termék, csakis pénzbefizetések vannak, s az alul befizetett pénzek vándorolnak felfelé.

Az MLM-ben nincsenek pénzbefizetések. Minőségi termékek, s vásárlások vannak, a vásárlások után pedig jutalékot fizet a cég azoknak, akik révén létrejött az adott forgalom.

Mondok egy példát. Hazánkban az egyik legnagyobb MLM-cég az FLP. Idén 40 éves a vállalat, itthon is jelen van 21 éve.

Ez azt mutatja, hogy egy nagyon stabil, egyébként nagyon gazdag, nagyon korrekt cégről beszélünk. Magyarországon biztosan nincs jobb lehetőség, ha valaki MLM-ben gondolkodik.

Ha holnap "véletlenül" összeomlana (ami egyébként csoda lenne), senki nem veszítene pénzt, merthogy a cég nem tartozik senkinek, nincsenek hitelei. Az üzlettársaknak soha, semmilyen pénzt nem kellett, s nem kell fizetniük a cég felé, nincs tehát semmi, amit elbukhatnának. A munkatársak átmenetileg ugyan elveszítenék a jövedelmüket, de a következő pár hónapban egy másik cégnél elérnék ugyanazokat az eredményeket, tehát igazán ők sem buknának.

Ezzel szemben a pilótajátékok összeomlásakor viszont a tagok döntő többsége elbukta a pénzét... Aztán még szurkolhatnak is maguknak, hogy ne kerüljenek börtönbe.

2018. okt. 11. 14:49
 33/39 anonim ***** válasza:

"Az átlag munkahely, az államapparátus és a magyar nyugdíjrendszer is piramis. Az rendben van?"

Maximum a kisebb Bt.-k, Kft.-k piramis-rendszerűek, tehát az állításod fals.

"Egyébként a történelem azt mutatja, hogy a piramisok a legstabilabb, legmaradandóbb építmények... Mi a baj velük?"

Ha így lenne, az MLM lenne mára a piacvezető vállalkozási forma. Ehhez képest az összpiaci részesedésnek a 2%-át nem érik el. Már a nagyon fiatalnak számító startup-rendszerű cégek piacrészesedése is elhúzott mellettük.

"Előbbi már indulásakor is pilótajátéknak indult, s az is lett belőle. Utóbbi nem annak indult, s nem is az lett belőle, hanem egyszerűen ellopták a benne levő pénzeket. Lopás, sikkasztás."

Jaaaaaaa hát utólag könnyű okosnak lenni...

"MLM-ben nem tudsz pénzt bukni, még akkor sem, ha esetleg valamiért csődbe menne az adott MLM-cég."

Ha az üzletvezetéssel járó költségeid nem térülnek meg az eladásokkal, vagy egész egyszerűen nincs rád kereslet, akkor bizony lehet vele bukni pénzt. Több millió forintot is, ha elég kitartó vagy.

Ha tudnád, hogy befektetési- meg egyéb MLM dőlt össze ezek miatt...

"Az MLM-ben nincsenek pénzbefizetések. "

Mindig van valami befizetés. Vagy kezdőcsomagnak nevezik, vagy belépési díjnak, vagy más egyébnek, de valamit mindig fizetned kellett.

"Mondok egy példát. Hazánkban az egyik legnagyobb MLM-cég az FLP. Idén 40 éves a vállalat, itthon is jelen van 21 éve.

Ez azt mutatja, hogy egy nagyon stabil, egyébként nagyon gazdag, nagyon korrekt cégről beszélünk. "

Ez nem bizonyíték. Bernie Madoff üzlete is 20+ éve ment, látszólag baj nélkül, még a SEC se merte buzerálni őt. Csak hát valamelyik bűntársát kihagyta aztán az osztozkodásból, és felnyomta az egész kompániát.És itt nem valami kis alibicégről beszélünk, mint a Kairos vagy a KMD.

Ha nem látsz bele a cég belső ügyeibe, fogalmad se lehet róla, mennyire tisztességes, vagy korrekt. Adózik-e egyáltalán valakinek, nyugdíjjárulékot termel-e, van-e fedezete a névleges gazdasági teljesítményére, dolgozik-e kettős könyveléssel stb.

Amíg mindenkit egyformán csapnak be, a játék egész tisztességesnek látszik...

2018. okt. 11. 17:10
 34/39 anonim ***** válasza:

MaxwellR!

Nem tudod meggyőzni semmiről! Ő ott leragadt, hogy a piramis az befizetésekből tartja el magát és azt képzeli, hogy az mlm is! Hiába mondjuk neki már ketten is, hogy ha holnap bezárna a cég, akkor sem vesztettünk egy fillért sem, mert nem fektettünk be semmit, pláne nem milliókat.

Az általad említett FLp-ről azért hallottam érdekességeket, amiket még távolról sem neveznék etikusnak!! Ja és Magyarországon van jobb lehetőség, pláne, ha valaki most szeretné kezdeni.

2018. okt. 11. 22:54
 35/39 anonim ***** válasza:
#34 egy cégen belül többnyire pénzek mozognak. Ennek az ellenkezőjéről valóban nem fogsz tudni meggyőzni. Olyan nincs, hogy egy cég nem profitál semmiből és létezik. Ja de van, amíg csődbe nem megy.
2018. okt. 11. 23:32
 36/39 anonim ***** válasza:

#35 Valóban mozognak pénzek. Csakhogy nem mindegy, hogy azt belépési díjra fizeted ki, vagy épp terméket veszel, amit elhasználsz. Előbbi pilótajáték, utóbbi MLM.

#34 Érdekelnének, hogy melyek azok a lehetőségek, melyek "jobbak". Akár privátban, ha nem akarod kiírni.

2018. okt. 12. 02:17
 37/39 anonim ***** válasza:

35# Mondtam én olyat, hogy a cégben nem mozognak pénzek, Szerintem nem. Azt mondtam, hogy ha holnap bezárna a cég, akkor sem vesztenék egyetlen forintot sem, mert nincs befektetett pénzem!!

Biztos már mondtam neked a példát: ha a DM-ben veszel évek óta minden hónapban egy krémet, ami neked bevált és egyszer csak bezár a DM, akkor te milyen befektetett pénzt vesztesz?? Ha a DM MLM rendszerben működne és havonta azért kapnál jutalékot, mert sok embernek ajánlottad volna ezt a krémet és ők is így tovább, de te továbbra is csak annyit "fektetsz be", hogy megveszed magadnak havonta a krémedet, akkor mit vesztenél a bezáráskor?? Vesztenéd a ki nem fizetett jutalékod, amit utoljára még megkaphattál volna,de pénzed nincs a cégben, amit elveszíthetsz! Azért ilyen egyszerű, mert nem pénzt fektetsz be, hanem terméket vásárolsz magadnak, amit MLM-en kívül is megteszel.. Így már érthető, hogy miért nem lehet bármit is elbukni?

2018. okt. 12. 08:57
 38/39 anonim ***** válasza:

#35 én arra utaltam, amikor valaki pénzt akar keresni MLM-mel, nem szimplán használja a terméket. Akkor úgy valóban nem veszít pénzt.

Mik a jobb lehetőségek az MLM-es pénzkeresésnél? Már meg ne sértődj, de még a közmunka is jobb...

2018. okt. 12. 12:41
 39/39 anonim ***** válasza:

Nincs különbség! Aki nem akar pénzt keresni, az fogyasztóként regisztrál... aki pénzt akar keresni az partnerként, ennyi a különbség! Ha én veszek terméket, akkor a fölöttem lévők keresnek pénzt, ha az alattam lévők vásárolnak, akkor én is keresek! Egyik esetben sem veszít pénzt senki, ha másnap bezár a cég!

Érdekes, amit zárszónak írtál; majd kérd el egy közmunkás bankszámlakivonatát, mert kíváncsivá tettél, hogy melyik országban fizetnek olyan jól!

2018. okt. 12. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!