19:26, ezzel semmit se magyaráztál meg, csak hőbörögtél egy jóízűt. Azt meg főleg nem, hogy ha az MLM a jövő üzletmodellje, és ennyire überkirálycsúcs, miért nem oldja meg a munkanélküliség problémáját?
Igazából nem vagyok meglepve, eddig egy MLM-huszártól se kaptam konkrét, valós magyarázatot, csak a melléduma, anyázás meg a moderálás ment, roppant fejlett vitakultúrára vall.
De sebaj, amíg vannak ilyen verebek,addig mindig lesznek Tribuszernék is :D
Jaj, hagyjuk mar ezt a fennkölt fikázást oda-vissza! Akinek működik az MLM, annak egészségére! Lehet vele keresni, hiszen sokan teszik.
Akinek meg nem működik (ilyen is van) az meg foglalkozzon mással!
Semmilyen dolgot nem fogtok találni, ami a világon mindenkit, kivétel nélkül érdekel, vagy jónak talál. Hülye érvek meg elhangzanak pro és kontra is. Ilyen pl a (ha ez olyan jó, miért nem foglalkozik vele mindenki? Mondjuk azért, amiért nem lesz mindenkiből menedzser, bróker, fogorvos, vagy akasztott ember.
Úgy jön a munkanélküliség az MLM-hez, hogy maguk a belépettek reklámozzák úgy az MLM-et, mint biztos jövedelmű munkalehetőséget, amely bármikor rendelkezésre áll, és semmiféle igazolvány, papír meg egyéb hozzá. Mivel az MLM elsősorban pénzkereseti lehetőség lenne, teljesen jogos a kérdés.
A hőbörgésről meg annyit, hogy fölvetettem egy teljesen helytálló kérdést, erre jöttek olyan válaszok hogy hülyebarom nemérthozzá, amennyire én látom, de lehet rossz a szemem...
Akkor talán a reakcióm utolsó soraival a kérdésed talán választ is kapott,rámutatva, hogy talán annyira mégsem helytálló.
Ami pedig azt illeti, jól,mondtad, jó kereseti LEHETŐSÉG. A lehetőség sajátossága, hogy élsz vele, vagy nem. Nem garanciát kínálnak a sikerre -gondolom-.
Ez viszont kevésbé a rendszer, sokkal inkább az egyén hibája.
Aki jól él belőle, az természetes, hogy azt mondja, jó kereset. Neki. Akinek felajánlja, annak lehetőség.
Innentől a sztori ugyanaz, amit fentebb mondtam.
Ezt az egészet valamelyes az iskolai tanulmányokhoz tudnám hasonlítani. Ott sem végez mindenki kitűnő tanulóként. Sokan gyengébben teljesítenek, esetleg meg is buknak, vagy otthagyják az iskolát. Aki otthagyja, vagy megbukik, gyakran még mondja is, hogy ezt nem lehet megtanulni.
E tekintetben vontam a párhuzamot.
Komoly kockázata? A jól megválasztott MLM-nek milyen komoly kockázata lehet? Talán, hogy 2 hónapig egészséges termékhez juttatod a szervezeted? Esetleg elmúlnak különböző betegségeid, fájdalmaid? Valóban nagy kockázat... Esetleg arra gondolsz, hogy ha nem teszel érte semmit, akkor nem lesz belőle jövedelmed? Valóban ez is komoly kockázat!
Jó a párhuzam az iskolával, mert valóban az iskolában ugyanúgy mindenkinek esélye van kitűnőnek lenni! Aki nem kitűnő az hibáztassa az iskolát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!