Petőfi rádióban halottam valamit! A reklám a következő képpen szólt:. Szia Julcsi. Adnál kölcsön pénzt. Dehogyis. Húzzál inkább blogot írni. Ez létező dolog? Lehet így pénzt keresni? Tudtok erről valamit?
Igen, persze. Kb barmilyen internetes tartalommal lehet penzt keresni reklamok altal, ha amit kozzeteszel, hasznos masoknak es meg SEO-ra is odafigyelsz.
Vagy dolgozhatsz cikkirokent cegeknek.
Létező dolog, de elég sok időt és energiát kell beletenned, mire jövedelmező lesz. Tehát hónapokig, akár évekig is ingyen csinálod, a szabadidődben.
És nagyon érdekesnek, izgalmasnak kell lennie ahhoz, hogy olyan sok olvasót bevonzzon, amennyi miatt bárki hirdetne nálad.
Bevallom, én nem olvasnám a blogodat. Jó eséllyel még akkor sem, ha maga a téma érdekelne.
Felbosszant, amikor valaki még úgy sem képes helyesen írni, hogy egy automatikus helyesírás-ellenőrző segít neki.
Nem tartom magam nyelvtan-nácinak, de a kérdésedben minimum 5 helyesírási hiba van. Aki írásra adja a fejét, az ilyesmit nem engedhet meg magának.
A bulvársajtóban szoktak előfordulni ilyen hibák, a kommentelők meg is szokták jegyezni a cikkek alatt...
Komolyabb oldalakon, vagy nyomtatott sajtóban nem jellemző, mert ott van egy szint, és ők figyelnek erre.
Riporternek is olyat vesznek fel, aki tud beszélni, választékosan fogalmazni, nem keresi a szavakat, jól használja a magyar nyelvet. Rettenetes ellenpélda erre Jakupcsek Gabriella, aki 20-30 éve televíziózik, de nem képes helyesen használni a ragokat. Nagyon irritál, és nem vagyok ezzel egyedül. Elkapcsolok, ha ő beszél. Na ez lenne a helyzet a blogoddal is, hiába szép a kivitelezés és érdekes a téma, ha minden mondatban van 1-2 hiba, élvezhetetlen lesz.
Köszöntem a segítséget! ...
És a Kritikát is !
Amit persze nem osztok mert Nem szeretem ha nem Lényegretörő a Válasz ;-)....
Az én meglátásom amúgy is az ,hogy Ha valaki Segíteni szeretne az nem Kritizál !...Igen Begyulladtam Mert szarul esett!..De hát ez az én Dolgom és a Tiéd Pedig a Tiéd!...
Érdekes azonban ,hogy ebben az irományomban sem vett észre semmiféle Hibát a "Barátod"!
És persze Az is mindegy,hogy semmi köze a Témához annak amit ide Írunk!
Úgyhogy Felettébb Felesleges volt feltenni a Kérdést mert Senki nem is tudta a választ!
Az általános választ Mindenki Tudja! Még én is Bármilyen Furcsán Hangzik!
A kérdés az volt a Petőfi Rádiós hirdetésről tud e valaki valamit!?
De Nem !.
Kösz!
:D
SA
Nos, kedves kérdező, ne haragudj, de nem osztom a véleményedet:
"kiosztod" a válaszolókat, senki nem tudott rá válaszolni, stb. holott a KÉRDÉSED NEM AZ VOLT, HOGY VAN-E ILYEN REKLÁM?
""Húzzál inkább blogot írni. Ez létező dolog? Lehet így pénzt keresni?"
Nos, erre többen is válaszoltak.
Lehet, hogy azt szeretted volna megtudni, van-e ilyen reklám, de nem így kérdezted.
Aztán meg, ha hallottad a reklámot, akkor miért kell megkérdezni, hogy létezik-e?
Szóval nem értem...
Ezek szerint még azt sem tudod megfogalmazni, hogy mit szeretnél.
Ahogy előttem leírták, a kérdés a blogolással való pénzkeresetről szólt, amire kaptál válaszokat, és segítségképp ezt is, hogy neked ez nem való.
Az pedig, hogy a reakciód erre a szándékosan össze-vissza gépelt válasz - hihetetlenül gyerekes. Nagyon gyerek vagy még, ha kicsit idősebb leszel, és a munka világában így reagálsz majd bármire, ilyen sértődötten, hisztizve, akkor a próbaidőnél hosszabb munkaviszonyod nem lesz.
Igen, ezen az oldalon divat másra válaszolni, mint amit a kérdező feltesz, DE ebben az esetben igenis arra válaszoltunk! Gondolatolvasók nem vagyunk, a franc se tudja kitalálni, hogy te időközben valami másra is választ akartál kapni. Akkor írd ki úgy a kérdést! Mert a kérdésnek köze nem volt ahhoz, hogy mi hallottuk-e ezt a reklámot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!