Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha ebay-en megveszik a termeke...

Ha ebay-en megveszik a termeket amit arulok, akkor en le tudom venni rögtön a pénzt a paypal-ról?

Figyelt kérdés
Találtam egy terméket amit olcsobban meg tudok venni itthon es szeretném külföldön árulni... A termék ára 150 e ft! A kérdés az h megoldható úgy a vásárlás hogy felteszem a terméket és ha megveszik abból a pénzből veszem meg itthon és küldöm el..!?
2015. dec. 21. 16:07
 1/7 anonim ***** válasza:
3 hét
2015. dec. 21. 16:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Kicsit érthetőbben:

3 hétig kell várnod, amíg a PayPal-odon elérhetővé válik a termék ára.

2015. dec. 21. 16:13
 3/7 A kérdező kommentje:
ha addig nem érkezik meg a csomag? akkor is le tudom venni?
2015. dec. 21. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nyit egy claim-et a vevőd, akkor nem.

Ergó, ha át akarod ba szni, akkor claim-et fog nyitni és nem férsz hozzá a pénzhez.

2015. dec. 21. 17:28
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem akarom atb*ni csak azert kerdeztem mert mint irtam igy szerettem

Volna uzletelni hogy ha elutalja abbol veszem meg..!

2015. dec. 21. 18:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Legalább az első termékre neked kell beruháznod, mert nem fogod a pénzt megkapni a paypalról ha a vevőhöz nm jut el a cucc.
2015. dec. 21. 19:35
 7/7 anonim ***** válasza:

gugli bacsi ebay hasznalat es tegyel egy szivesseget es olvasd el hogy mukodik es neked is jobb lesz meg nekunk is

ugy tunik meg sose adtal el, ezert tessek elolvasni, mert aztan jonnek az ujabb bakik es az ujabb kerdesek...

friss/kezdo eladokent a Paypal 21 napig vissza fogja tartani a penzed minden alkalommal, amig nem lesz legalabb kb. 10 eladasod. Nekem kb. a 10. eladas utan lett a 21 napbol 1 het. Vagyis meg mindig NEM kapom meg a penzem azonnal.

2015. dec. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!